Poker na Facebooku

Jamie Gold

Ime: Jamie Gold

Lokacija : Mailbu, US

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 41

Pro Rank : 3.

Technogenics
Peter Eastgate se pridružio Betfarir poker teamu

Peter Eastgate se pridružio Betfarir poker teamu

PDF Ispis E-mail
Autor Darko Legin   
Srijeda, 22 Veljača 2012 14:11

Peter EastgateU ponedjeljak je Peter Eastgate, 2008 World Series of Poker Main Event pobjednik, pridružio Betfair Poker Teamu. Rođeni Londončanin, koji je napustio svijet pokera 2010, vratio se godinu dana kasnije, a po prvi puta će predstavljati Betfair poker na predstojećem WSOP natjecanju.

 

 

Eastgate je potpisao ugovor s PokerStars sobom prije finalnog stolna na 2008 WSOP Main Eventu, te je napustio tim kada je napustio i poker. Prodao je svoju WSOP narukvicu, koju nitko nikad ne bi prodao, za $147500 koje je donirao u humanitarne svrhe, UNICEF-u.

 

Eastgate se vratio 2011 na NBC Heads Up Championship. Od svog povratka odigrao je dosta turnira, no ušao je novce samo jednom, i to na European Poker Touru u Berlinu. Ispao je tada na 95. mjestu. 

 

U intervju kojeg možete pogledati ispod, Eastgate govori zašto se vratio pokeru, igri koja ga je obogatila, pa eto što kaže:'Imao sam 10 mjeseci slobode. Nisam igrao poker, uživao sam. Nakon toga počeo mi je faliti pa sam se vratio. Sada još uvijek uživam u igri i ispred mene je još puno mogućnosti, te želim napraviti još neke stvari koje do sada nisam. Puno je izazova ispred mene. Niti po kojem kriteriju nisam najbolji na svijetu, a to želim ispraviti.'

 

 

Dodaj komentar

Imate neki komentar na članak? Iznesite ga ovdje:


Sigurnosni kod
Osvježi

Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker