Poker na Facebooku

Daniel Negreanu

Ime: Daniel Negreanu

Lokacija : Las Vegas , US

Zarada : 12,668,866 $

Osvojenih Turnira : 33

WSOP Narukvice : 4

Godine : 35

Pro Rank : 2.

 

Technogenics
Viktor Blom nije favorit u SuperStar Showdown meču

Viktor Blom nije favorit u SuperStar Showdown meču

PDF Ispis E-mail
Autor Darko Legin   
Petak, 09 Ožujak 2012 11:37

Viktor BlomOve nedjelje, Viktor 'Isildur1' Blom će odmijeriti snage s starim poznanikom, Isaacom Haxtonom u SuperStar Showdown dvoboju. Prisjetimo se da je Blom svoj jedini poraz doživio upravo od Haxtona davne 2010 godine. 

 

Možda će zvučati čudno, no Blom zapravo nije favorit u ovom dvoboju. Koeficijent na Bloma je 2.27, dok je na Haxtona 1.75. Naravno da će ovo biti težak dvoboj, a zašto je jedan od najboljih online cash igrača na svijetu u takvoj situaciji govori podatak da mu u zadnje vrijeme ne ide baš najbolje, u odnosu na Haxtona kojemu ide vrlo dobro. 

 

Možda trenutna forma nije jedini čimbenik u ovom dvoboju, ali je zasigurno vrlo važan, a kao najvažniji čimbenik je taj da je Blom izgubio u njihovom posljednjem dvoboju, što mu je ujedno i jedini poraz u 10 dvoboja na SuperStar Showdown mečevima

 

Meč će se igrati u nedjelju na 4 stola gdje će limiti biti $100/$200, a igra će biti No Limit Hold'em. Igrat će se minimalno 2500 ruku ili dok jedan igrač ne dostigne dogovorenu sumu gubitka. 

Dodaj komentar

Imate neki komentar na članak? Iznesite ga ovdje:


Sigurnosni kod
Osvježi

Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker