Poker na Facebooku

Peter Eastgate

Ime: Peter Eastgate

Lokacija : Odense , Danska

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 24

Pro Rank : 4.

Technogenics
Bet365 Poker recenzija

Bet365 Poker recenzija

PDF Ispis E-mail
Autor Darko Legin   
Subota, 24 Rujan 2011 11:16

Rezime (Procijenjeno 9 od 10)

Bet365Bet365 Poker je član iPoker mreže, trenutno najbrže rastuće poker mreže. Po prometu su 3. mreža na internetu a vrlo skoro bi mogli preuzeti i 2. poziciju, unatoč tome što ne primaju igrače iz SAD-a. To znači da bez obzira šta igrate, Bet365 Poker ima dovoljno igrača pa ne biste trebali imati problema sa pronalaženjem adekvatnih stolova i to u vrijeme kada vama najviše odgovara.

 

 

Izbor Igara (Procijenjeno 10 od 10)

Za cash igre, Bet365 Poker je dosta solidan. Najviše se igra Hold'em i Omaha. Bet365 Poker nudi široku paletu limita za svaku veličinu bankrola. Tek započinjete? Možete igrati doslovno najsitniji poker dok vaše umjeće i bankrol rastu. Ili ste možda sljedeći Patrik Antonius koji je u potrazi za visokim limitima? Bet365 Poker daje limit i no-limit igre. Soba ima odlične turnire u ponudi. Tražite brzu nadopunu? Probajte njihove Sit & Go turnire, koji startuje od nekoliko dolara uplate i srednje uloge, pa sve do $ 2.000. Imate samo jedan sat (ili manje)? Uzmite turbo Sit & Go koji vam daje puno uzbudljive akcije. Sit’N’Go Jackpot turniri su među boljima, gdje s osvajanjem 4, 5 ili 6 S’N’G turnira u nizu možete osvojiti Jackpot u iznosu od $2 000 do $50 000 (ovisno o visini ulazne naknade za turnir) zatim mnoštvo freeroll turnira. 

Kvaliteta igrača (Procijenjeno 6 od 10)

Sa velikim brojem igrača koji Bet365 Poker privlači i igrače koji se vole kladiti tako da konkurencija varira. Na nižim limitom, natjecanje je puno igrača za koje se može reći da su došli s kladionice, međutim, kako se povećava limit, naći ćete neke od najjačih igrača na Internetu, koji igraju. Svaki pojedinac će morati procjeni hoće li ili neće ući u borbu s snažnijim protivnicima u odnosu na protivnike na ostalim poker stranicama.

Softver (Procijenjeno 10 od 10)

Grafika na Bet365 Pokeru je pristojna, a funkcionalnost samog softvera odlična unatoč nekim sitnim zamjerkama. Postoji mogućnost prikaza stolova sa avatarima no srećom ta se opcija može isključiti. Prikaz stolova u lobbyu sadrži neke opcije koje bi na svim poker sobama morale biti standardne poput prosječne veličine pota, prosječnog broja igrača po hendu te jedne vrlo korisne opcije a to je prikaz veličine stacka svakog igrača bez otvaranja stola kao i ukupne količine novaca za svakim stolom.


Bet365 Poker

Profitabilnost (Procijenjeno 8 od 10)

Bet365 Poker nudi solidnu konkurenciju nego ostale stranice. Međutim, s dobrom selekcijom igara, može još uvijek biti profitabilna (kao u svakom poker). Možete vrlo puno zaraditi ukoliko birate stolove i turnire na kojima će te igrati.

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker