Poker na Facebooku

Jamie Gold

Ime: Jamie Gold

Lokacija : Mailbu, US

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 41

Pro Rank : 3.

Technogenics
Betfair recenzija

Betfair recenzija

PDF Ispis E-mail

 

Rezime (Procijenjeno 7 od 10)

Betfair
Betfair je poker soba srednje veličine pošto je relativno nova poker stranica, a posebno s obzirom na to da koristi svoj vlastiti samostalni program. Betfair je pokrenut 2000-te godine i od tada je postao najveća internet kladionica-razmjena, ali oni u svoju ponudu tek 2004-te godine unose poker. U početku je bio dio Betfair poker Cryptologic mreže, ali je 2006 napustio Cryptologic i sam započeo vlastitu poker sobu. Iako njihov softver ima mana, njihova veoma laka konkurencija u kombinaciji sa prijateljskom, brzom i višejezične potporom čine Betfair mjestom koje treba posjetiti.

Izbor Igara (Procijenjeno 6 od 10)

Betfair ne dopušta stanovnicima Sjedinjenih Američkih Država da igraju na njihovom sajtu, ali oni ipak imaju respektivan broj igrača u toku dana. Njihove limit igre čine stolovi s rangom uloga od $ 0.10 / $ 0.20 do $ 250 / $ 500, i no-limit i pot-limit od $ 0.05/0.10 do $ 250/500. Većina igara koje se igraju na Betfair su no-limit ili limit Hold'em. Postoji i nekoliko otvorenih Omaha stolova, ali je akcija na njima donekle ograničena na igrače malih i srednjih uloga. Ljudi koji su u potrazi za igrom Omaha H / L ili 7-Card Stud trebaju zaobići Betfair pošto oni ne šire te igre. Za igrače srednjih i visokih uloga, ovaj sajt nudi sjajan izbor zakazanih turnira. Betfair-ov najpopularniji dnevni turnir je no-limit Hold'em 100 $ uplate sa 15,000 $ garantiranim nagradnim fondom. Nedjeljom postoji još veći turnir, sa uplatom od 250 $ i sa 35,000 $ garantiranim nagradnim fondom. Nažalost, Betfair ne nudi mnogo turnira za igrače s malim bankrolom i njihovi turniri uglavnom imaju relativno velike uplate. Imajući to na umu, ovo nije najbolja stranica za one koji žele s malim uplatama osvoje velike nagrade. Naravno da je većina ovih turnira ograničena na Hold'em, iako postoji nekoliko Omaha turnira koji se ponekad umešaju. Betfair je domaćin dobrog broja satelita za različite događaje uživo kao što su World Series of Poker i World Series of Poker Europe, i moguće je da osvojite put na njih igrajući Sit'n'Go satelite. Betfair također ima obilje normalnih Sit'n'Go turnira tijekom dana i oni odgovaraju i igračima nižih uloga.

Kvaliteta igrača (Procijenjeno 7 od 10)

Betfair-ova laka konkurencija je jedna od najboljih stvari koje oni mogu ponuditi. Pošto imaju veliki broj sportskih kladioničara koji žele iskušatii sreću na pokeru, oni čine mnoštvo riba na igrama niskog uloga i, iznenađujuće, i na višim limita isto tako. Naravno, ovi igrači privlače ajkule, stoga budite oprezni kako na kraju ne biste izgledali kao magarac!

Softver (Procijenjeno 5 od 10)

Nažalost, najveći problem za Betfair je njihov softver. Osnove su sve u redu, ali postoji nekoliko stvari koje ne rade dovoljno dobro kako bi trebalo tako da je njihov program ispod prosjeka u usporedbi s drugima u poker biznisu. Lobi izgleda siromašno i postoji samo jedan izbornik za pretraživanje igara, tako da pregled koje su igre u toku može biti problematično u početku. Postoji jedna sjajna stvar na Betfair programu a to je mogućnost širenja stolova. Ovo je veoma korisno, posebice kada igrate više stolova u isto vreme.Sve u svemu, Betfair-ov softver je znatno ispod prosjeka, ali kad ga jednom upoznate, možete ga zasigurno koristiti bez previše problema.

Grafika (Procijenjeno 6 od 10)

Grafika na Betfair je prilično standardna, plava tema koja se koristi je jako lijepa. Betfair-ov lobi izgleda pomalo dosadno i zastarjelo po današnjim standardima, ali to ne bi trebalo previše nikome da smeta. Što se tiče grafike stolova softver ima lijep, čist pogled i može se vidjeti gdje se radnja događa bez naprezanjem očiju. Betfair ne nudi nikakve likove ili bilo kakve druge vizualne dodatke, ali sveukupni izgled je sasvim dobar.alt

Profitabilnost (Procijenjeno 8 od 10)

Betfair ima ogroman $ 1000 bonus na prvi depozit, tako da ako tražite mjesto za stalnu igru, ovo je pravo mjesto za početak. Njihov ogroman bonus, u kombinaciji s činjenicom da ima igrače ispod prosjeka i na niskim i visokim ulozima čine da Betfair stranicu treba provjeriti.

 

 

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker