Poker na Facebooku

Peter Eastgate

Ime: Peter Eastgate

Lokacija : Odense , Danska

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 24

Pro Rank : 4.

Technogenics
High Pulse Poker Recenzija

High Pulse Poker Recenzija

PDF Ispis E-mail
Autor Darko Legin   
Srijeda, 30 Studeni 2011 17:45

High Pulse PokerRezime (Procijenjeno 6 od 10)

High Pulse Poker je tek nedavno pokrenuo real money inačicu. Do tada ste mogli igrati freeroll turnire i na temelju dobitaka sav vaš play money novac prebaciti u real money, što je za svaku pohvalu. Što se tiče same igre, High Pulse se više bazirao na lijep i ugodan izgled nego na funkcionalnost i dostupnost igračima. Izgleda kao da se ne igra za pravo, već da je to sve dio nekakve igre što igračima može smetati. High Pulse ne prihvaća igrače iz Amerike. Platforma na kojoj se High Pulse Poker izvodi je njihova, što znači da ju nitko drugi nema i samo se na High Pulse pokeru može igrati i isprobati.


Izbor Igara (Procijenjeno 7 od 10)

Izbor igara je dosta dobar, no nema dovoljno igrača. Možete igrati Holdem ili Omahu, te turnire ili Sit And Go varijantu. Broj igrača se kreće oko 1000. Trenutno ima nekih jačih turnira, ali još uvijek se sve vrti oko Freeroll turnira koji se igraju svakodnevno.


Kvaliteta igrača (Procijenjeno 5 od 10)

Kako je High Pulse Poker krenuo u real money tek nedavno, nema puno kvalitetnih igrača, ali naravno da se može naletiti na nekog dobrog protivnika. Trebali biste iskoristiti priliku i zaraditi dok možete. Ima dosta igrača koji igraju sa novcem osvojenim u play money verziji.


Softver (Procijenjeno 8 od 10)

Kako smo već rekli, imaju software neovisan o bilo kojoj drugoj mreži, što je dobro. Nudi upisivanje bilješki o igračima, in game povijest ruku, mogućnost igranja na više stolova, chat, pokazivanje emocija. Također možete staviti igrače na listu prijatelja i u svakom trenutku vidjeti da li igraju i gdje. Za pokretanje ovog pokera potrebno vam je imati instalirane Windowse i 512MB RAM ili više.


Grafika i profitabilnost se mogu sažeti u jedno. Odlična grafika i vrlo dobra profitabilnost. Igrači koji dolaze igrati kako bi zaradili, neće puno obraćati pažnju na detalje vezane za grafiku, koja u nekim segmentima podsjeća na igru, već će se bazirati na protivnike i svaki njihov cent koji će vrlo brzo postati vaš.

 

Preuzmite High Pulse Poker i igrajte dok je još konkurencija slaba. Čekamo Vas.


High Pulse Poker


 

Dodaj komentar

Imate neki komentar na članak? Iznesite ga ovdje:


Sigurnosni kod
Osvježi

Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker