Poker na Facebooku

Jamie Gold

Ime: Jamie Gold

Lokacija : Mailbu, US

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 41

Pro Rank : 3.

Technogenics
Lock Poker Rakeback

Lock Poker Rakeback

PDF Ispis E-mail
Utorak, 27 Srpanj 2010 13:28

 

LOCK POKER Rakeback Ponuda

 

 

Predstavljamo vam najnoviju poker sobu koja je ekskluzivno u našoj ponudi na ovim prostorima.Radi se o LOCK pokeru koji se nalazi na sve popularnijoj merge poker mreži.

 

 

Ponuda i promocije

 

 

Prvo što trebamo napomenuti da ukoliko se registrirate preko naših bannera od Lock Pokera dobivate 35 % rakeback. Vaš rakeback vam se isplačuje svaki dan izravno na vaš Lock Poker račun. Ovdje nema čekanja kao na drugim sobama a postotak rakebacka je među najvećima u poker industriji. Dovoljna vam je informacija da prosječan igrač na nl25 može mjesečno napraviti oko 1000 $ rakea što znači da 350 $ dobivate sigurno premda ste sa igrom možda na 0$.

 

 

Postotak rakea koji uzima Lock poker od svakog pota je najmanji među poker sobama odnosno 5 % što ponajviše odgovara igračima na manjim levelima. Također postoji ograničenje za uzimanje rakea koje je za NL igre postavljeno na 2 $ (Ukoliko je pot bio 100 $ rake je samo 2 $ a ne 3-5 $ kao na ostalim sobama)što je također najmanje među poker sobama.

 

 

 

 

Najbolje promocije su također njihov moto.

Vasa prva uplata vam osigurava bonus od 100 % do 600 $ . Bonus se lagano čisti a ukupno dodaje još 10 % na vaš 35 % Rakeback.

Ono što je najbolje je Rally for Riches Extreme  - rakeback  utrka u kojoj kada sakuplajte bodove dobivate još između 20 - 30 % na vaš rakeback . Znači ukoliko iskoristite sve trenutne promocije vaš rakeback bi mogao iznositi oko 60-70 % što zaista nigdje drugdje nećete moči pronači.

 

 

 

U ponudi imaju i Royal Flush bonus

 

 

Ukoliko Dobite Royal Flush (koji mora biti sastavljen od dvije vaše karte) dobivate 100 BB na stolu za kojim ste igrali (ukoliko ste igrali na nl100 dobivate 100 $) .

 

 

 

 

Malo o programu Lock  poker

 

 

Tehnička strana ove poker sobe je vjerojatno na trečem mjestu po kvaliteti među poker sobama, prvo i drugo mjesto drže pokerstars i full tilt no ova soba ima također odličan softver koji je po mnogim stvarima revolucionaran.

 

Glatko izvođenje dok igrate preko 16 stolova odjednom , sve opcije kojih se možete sjetiti natjerat će vas da zavolite Big Bet poker i kad se naviknete vidjet ćete koliko su ostale poker sobe lošije u tom pogledu. Ocjena je 5/5.

 

 

Korisnička podrška je također odlična, na sve vaše upite odgovaraju brzo pa nećete imati nikakvih problema. Igrača ima podosta i uvijek se nađe akcije. Na Lock pokeru sve vrvi od količine ribica pa je zaista lako biti u plusu. Iskreno Lock poker trenutno nema konkurenciju kad je u pitanju opčeniti dojam i lakoća zarade.

 

 

Ukoliko ste zainteresirani za posebne pogodnosti  slobodno nas kontaktirajte.

Kliknite na download kako biste preuzeli LOCK POKER.

 

<!-- {lofimg src="images/lockslika.jpg"} -->

skini lock poker

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker