Poker na Facebooku

Daniel Negreanu

Ime: Daniel Negreanu

Lokacija : Las Vegas , US

Zarada : 12,668,866 $

Osvojenih Turnira : 33

WSOP Narukvice : 4

Godine : 35

Pro Rank : 2.

 

Technogenics
Pkr recenzija

Pkr recenzija

PDF Ispis E-mail

 

Rezime (Procijenjeno 7 od 10)

PKR predstavlja jedinstveno online poker iskustvo. Povremeni igrači će uživati u 3D grafici i ostalim kul atrakcijama. Međutim, sporost igre i teškoće s više stolova će ljutiti profesionalce. Na kraju krajeva, PKR je zaslužan za pokušaj da se otkrije novi put u igri online pokera. Neovisno što se poprilično sporo igra odvija ipak nije to toliko strašno pogotovo što je zarada odlična. Sng turniri su ovdje prvi izbor.

Izbor Igara (Procijenjeno 3 od 10)

Raznolikost igara je prilično siromašna na PKR. Stud Igrači su zaboravljeni, pošto soba nudi samo Limit, Pot-Limit i No-Limit Hold'em i Omaha. Nadalje, promet igrača je nizak (PKR je neovisna mreža), i ponekad je vrlo teško pronaći pravu igru, naročito ako želite da igrate Limit Hold 'em ili Visoke uloge. Dobra stvar je što PKR dozvoljava početnicima da igraju mikro-limit poker ($ 0.02/0.04 NL ili $ 0.05/0.10 limit). Za Sit-n-Go turnire, raspon uloga počinje od $ 1 uloga i ide do 200 dolara uloga, bilo 10-igrača, 6-igrača, ili heads-up. Ovdje su normalni stolovi (8min/krug) i Turbo stolovi (4min/krug). Struktura blinde 15-30; 30-60; 50-100; 75-150; 100-200 ... s početnim stekli od 1500 čipova. Također postoje i neke ponude turnirskih mogućnosti, ali u usporedbi s ostalim stranicama, PKR-ovi turniri su siromašni.

Kvaliteta igrača (Procijenjeno 9 od 10)

Ne bi trebalo biti iznanađenje da su PKR-ov 3D interfejs i ostali zanimljivi detalji mamac za * fish * igrače. Kao rezultat toga, konkurencija na PKR je slaba sa mnogo loose-passive igrača ili manijaka. Ljudi žele vidjeti što više flopova i teško bacaju gubitničke karte. Također ćete naći mnogo igrača sa malim ulogom na PKR, sa 20% od maksimalnog uloga koji je dozvoljen. Oni predstavljaju lak plijen. Ako ste solidan igrač sa solidnom preflop selekcijom, trebali bi lako dominirati igrom.

Softver (Procijenjeno 7 od 10)

Orginalnost njihovog softvera je jedna od PKR-ovih glavnih prednosti u odnosu na sve veću i veću konkurenciji Poker Soba. Kao prvo, softver je ugodan za korištenje i tradicionalne značajke su primjenjene (špil sa 4 boje, automatska dugmad, mogućnost da se pokaže samo jedna karta ...). Funkcije lobija su klasične - možete filtrirati tražene igre, koristiti listu prijatelja ili listu čekanja. PKR-ov softver uključuje neke veoma zanimljive atrakcije kao što su emocije (možete namjestiti da vaš lik pleše, izvodi trikove sa čipovima, ili ustaje kada ide all-in ). Druga važna karakteristika je da možete vidjeti svoje karte samo tijekom nekoliko sekundi. Poslije toga, ako ponovno želite vidjeti tijekom ruke, morate pritisnuti posebno gumb i svi igrači će vidjeti kako je vaš lik uzeo svoje karte. Loša strana ove osobine je da stvara teškoće ako se igra više stolova, naročito za Omaha. Možete igrati samo tri stola u isto vrijeme i čak i to vam može stvoriti glavobolje. Pored toga, tu je također i čudna greška. Ako igrate heads-up, u prvoj ruci jedan igrač ima i veliki blind i dijeli karte, i on će dijeliti i drugu ruku kada bude bio na malom blindu.

Grafika (Procijenjeno 10 od 10)

3D Grafika je jednostavno prekrasna - Vi doslovno možete osjetiti atmosferu igre. Vaš lik je potpuno prilagodljiv (lice, težina, odjeća, glas, itd..). Možete kupiti neke nove atrakcije kao što su naočale za sunce ili trik sa čipovima sa svojim PKR poena. Kao rezultat toga, svaki igrač za stolom je jedinstvan. Čak i dizajn ambijenta stola i promjena dilera u svakoj igri je moguća i možete pomicati kameru kako želite (prvo lice, pregled, itd..). Zvuk je također dobar i mnogo glasova s različitim akcentima su dostupni. Sa svim tim atrakcijama vjerujemo da ćete vjerovati da igrate uživo na vašem kompjuteru.

Profitabilnost (Procijenjeno 7 od 10)

PKR je mješavina blagoslova za vaš bankrol. U jednu ruku prosjek PKR igrača je užasan, ali s druge strane igra je spora i teška je za igru na više stolova. Trakeri kao PokerTracker ne rade na PKR trenutno i sustav igračevih bilješki je siromašan (jedino možete selektovati jednu ikonu). Za povremene igrače koji igraju niske limite, PKR može biti dobar način da naprave profit pošto mogu igrati jedan viši limit u odnosu na svoje uobičajene limite bez velikog rizika. PKR depozit bonus je atraktivan. Dobićete 50 $ bonusa za 6000 PKR poena (60 dolara rejka), što predstavlja 83% rakebacka. I onda bi trebao odigrati još samo nekoliko ruku da završite uvjete iz Savvy bonusa.

 

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker