Poker na Facebooku

Peter Eastgate

Ime: Peter Eastgate

Lokacija : Odense , Danska

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 24

Pro Rank : 4.

Technogenics
Tilt – največi neprijatelj poker igrača

Tilt – največi neprijatelj poker igrača

PDF Ispis E-mail
Autor CroNuts   

 

Tilt je naziv jedne od najgorih stvari koja se događa većini poker igrača tijekom igre.

 

Sama definicija bi bila da emocije poput ljutnje i gnjeva preuzimaju vas te umjesto da mislite o ispravnom potezu vi razmišljate koliko ste izgubili i kako na najbrži način vratiti izgubljeno a da pritom radite nepromišljene i loše poteze.

 

 

Uzrok: Uzrok je najčešće gubitak veće količine novaca no ponekad niti to nije glavni aktivator. Konkretan primjer je kada jedan igrač za vašim stolom konstantno igra protiv vas i imate osjećaj da mu ostali igrači za stolom nisu bitni i na svaku vašu okladu on ulaže još više i uvijek se digne iznad vas a vama je u glavi samo pa ne može uvijek imati dobru ruku. E pa u većini slučajeva ste u krivu , taj igrač igra sa svojim kartama i pošto u ovom članku govorimo o online pokeru njega u principu nije ni briga za vas. Odigrava sukladno onome što misli da je najbolje za njega u tom trenutku i normalno da nekad blefira a kad ne blefira vi uvijek naletite na jaču ruku od vaše te to prouzrokuje tiltanje.........  

 

 

 

 

Jedan od uzroka dolazi i iz nedovoljne koncentracije na igru. Možda u privatnom životu imate nekih problema ili nije vaš dan, ali vi normalno pod utjecajem emocija idete igrat i onda počinje ono ma nemojte me još i vi ****at i tu nastaje također tilt jer ako ste ljuti od prije i dođete za stol pa neka ribica riskira cijeli svoj stack na draw i onda NORMALNO DOŠLO MU NA RIVERU vi ste gotovi u roku keks i vaša dobra igra je tu završena.

U zadnje vrijeme tilt prouzrokuje popularni programi za statistiku , imao sam jednog frenda koji je svakih 5 minuta gledao svoj graf. Kada je graf išao lijepo gore on je bio najsretniji čovjek na svijetu a kad bi graf krenuo dolje zemlja bi se rastvorila. Programi jesu jako korisni ali konstantno gledanje rezultata rezultira kompleksima kojih se teško riješiti. Uz programe gledanje u cashier je također jedan od razloga tiltanja.

 

Uzroka ima mnogo ovdje su nabrojani samo neki no sad kada smo ajmo reči proanalizirali uzroke , sada ćemo objasniti kako se nositi sa tiltom i što je sa našom zaradom.

Da , problem je u tome što mnogi poker igrači sav svoj profit izgube na tiltu , grade bankrool mjesec dana i onda se dogodi downswing + tilt i vasa zarada je u jako opasnoj zoni. Imamo i one hazardere koji se čupaju na većim levelima pod utjecajem tilta te time dovode svoj bankrool u još gorju poziciju.

 

Rješenje problema?

 

Nije sve tako jednostavno no ukoliko se budete pridržavali sljedećih savjeta vjerujem da ćete i povećati isplatu sa pokera svakog mjeseca.

  1. NE GLEDAJTE CASHIER TJEKOM IGRE – ovo je obavezno
  2. NE GLEDAJTE SVOJ GRAF TJEKOM IGRE
  3. NE IGRAJTE KAD STE UZNEMIRENI – Imat ćete vremena za poker kad se smirite , poker sobe su tu i sutra znate?
  4. UKOLIKO PRIMJETITE DA NE IGRATE DOBRO PRESTANITE SA IGROM
  5. NIKAD SE NE ČUPAJTE NA VEČIM LEVELIMA JER ĆETE PRIJE ILI POSLIJE SVE IZGUBITI
  6. RAZMIŠLJAJTE O POKERU DUGOROČNO – što znači jedan dan u minusu ukoliko na kraju mjeseca si isplatite 1000 $ pa vjerojatno ništa al nemojte si dozvolit da taj loš dan vam uzme svu zaradu
  7. RAZMIŠLJAJTE O SVAKOM HANDU POSEBNO I NE BRINITE O TOME ŠTO JE BILO
  8. ZAPAMTITE DA NITKO NE IGRA BAŠ PROTIV VAS
  9. DRŽITE SE BANKROOL MANAGMENTA
  10. BUDIT VEDRI , RAZMIŠLJAJTE POZITIVNO I UŽIVAJTE U ŽIVOTU A POKER STAVITE NA DRUGO MJESTO – Ovo je uvjet koji će vam najviše pomoči i da uspijete u poker svijetu budite pozitivni i kill the tilting bitch koja čuči u svima nama.

 

Ovo su bili mali savjeti koji će nekima od vas pomoči mnogo , nekima će ovaj tekst možda biti smiješan ili glup ali vjerujte ovaj članak zlata vrijedi. Ne tiltajte i dokažite da ste odličan poker igrač ne time što ste dobili jedan hand nego time što na kraju mjeseca vi imate 1000 $ na računu a ribica koja donira stack na draw ima –xxxx na računu.

Sretno!

 

Dodaj komentar

Imate neki komentar na članak? Iznesite ga ovdje:


Sigurnosni kod
Osvježi

Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker