Poker na Facebooku

Peter Eastgate

Ime: Peter Eastgate

Lokacija : Odense , Danska

Zarada : 12,223,798 $

Osvojenih Turnira : 2

WSOP Narukvice : 1

Godine : 24

Pro Rank : 4.

Technogenics
SVe o uplati preko bankovnog transfera na neku poker sobu

Bankovni transfer

PDF Ispis E-mail

Bankovni transfer

 

Ovo je jedan od malo kompliciranijih načina uplate/isplate no ukoliko nemate druge opcije ili raspolažete večim količinama novaca za isplatu/upaltu evo kratkog opisa što i kako napraviti.

 

Bankovni transfer u ponudi imaju gotovo sve poker sobe to je jedan od načina koji se koristi ukoliko se radi o većem iznosu novaca.

 

Napomena : Ukoliko radite male uplate/isplate najbolja opcija je i dalje Monneybookers.

 

Kao što i sam naziv sugerira ovo je izravan prijenos između dva bankovna računa a u ovom slučaju vašeg računa te bankovnog računa poker sobe. Glavna mana je sporost uplata /isplata jer se radi o roku od 3-5 radnih dana što mnogima ne odgovara. No za igrače koji igraju za veće količine novaca i rade redovite isplate od preko tisuću eura ovo je možda najbolji način.

 

Potrebno je imati Devizni račun u banci po izboru (ERSTE ,PBZ..) te sve svoje podatke o vašem računu (ime banke, adresa , broj računa, SWIFT code , IBAN broj i te referentni broj (svrha plaćanja))

 

Nakon upisa podataka ta vaša transakcija se proknjižava i kada novac sjedne na račun od poker sobe oni pridodaju uplaćeni iznos na vaš poker račun. Isti sistem je i za isplatu , upišete podatke , zatražite isplatu i čekate 3 - 5radnih dana i novac je na vašem deviznom računu.

 

Što je IBAN i SWIFT?

To su međunarodni brojevi vaše banke te vašeg računa odnosno svaka banka ima drugačije brojeve. Da biste došli do tih brojeva otiđite u najbližu poslovnicu vaše banke te zatražite da vam daju te podatke kako biste mogli napraviti transakciju. Svaku nejasnoću također možete riješiti u poslovnicama vaše banke.

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker