Poker na Facebooku

John Juanda

Ime: John Juanda

Lokacija : MarinaDel Rey, US

Zarada : 10,324,760 $

Osvojenih Turnira : 22

WSOP Narukvice : 3

Godine : 39

Pro Rank : 7.

Technogenics
Sve o uplatama na neku od poker soba koristeći Neteller

Neteller

PDF Ispis E-mail

 

Neteller

Najbolji opis Neteller servisa bi bio da je to u suštini jako slična stvar Monneybookers servisu. Princip rada imje jako sličan i večinu opcija koje koristite na Monneybookersu vrjedi i na Netelleru i obratno .

 

Neteller vam omogućava prijenose novaca između vašeg Neteller računa i večine poker soba te kladionica. Zastupljen je podjednako kao i Monney bookers premda Mb servis je puno poznatiji u našim krajevima.

 

Uplatiti možete sa svim poznatijim kreditnim karticama, prijatelj vam može također prebaciti iznos koji želite , debitnim karticama i ostalim mnogobrojnim načinima.

 

Možete obavljati prijenose i između dva Neteller računa sa minimalnim naknadama, uplate su gotovo trenutačne pa i tu opet vežemo veliku sličnost sa MB servisom.

 

Registracija je besplatna , transferi između Neteller računa i vašeg bankovnog računa se naplaćuju u ovisnosti o banci u kojoj imate račun.

 

Valutu izaberite sami – kakvo je trenutno stanje možda bi $ bio najbolja opcija no ukoliko imate devizni u eurima možda je u eurima najbolja opcija za vas.

 

Mi smo ipak na strani Monneybookersa pošto ima više korisnika u našim krajevima te smo nekako naviknuti na MB. Razlog za prelazak u protivnički tabor pod okrilje Netellera bi bio jedino ukoliko vam iz nekog razloga blokiraju Mb račun i zabrane korištenje MB servisa, no pošto se to još nije nama dogodilo i nema nikakvih naznaka da bi se moglo dogoditi mi se držimo MB Internet novčanika dok novim korisnicima prepuštamo neka sami izaberu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Prijavite se kako biste primali naše najnovije super poker ponude i novosti izravno na vaš mailonline poker