Pages

Categories

Traži

 


10 najintrigantnijih osoba u pokeru

10 najintrigantnijih osoba u pokeru

od
Siječanj 4, 2012
Novosti
No Comment

Postoje mnogi poker profesionalci koji su veoma dostupni javnosti i o kojima znamo gotovo sve. Daniel Negreanu, Tony G i Phil Hellmuth samo su neki od poker igrača koji su vrlo zanimljivi medijima, ali su i veoma dostupni, što zbog vlastitog izbora što zbog sponzorskih ugovora, ali s druge strane postoje igrači koji su možda još zanimljiviji od njih, ali nisu toliko pristupačni. Donosimo vam listu nekih igrača o kojima bi htjeli znati više.

 

 

 

Ako krenemo nekim redoslijedom, u najboljih, odnosno najzanimljivijih 10 poker igrača, na prvom mjestu je zasigurno Viktor Blom.

 

TOP 10:

 

Viktor “Isuldur1” Blom

 

Trebalo je neko vrijeme proći da bi se uopće doznalo tko je ‘Isildur1’, a još svako toliko nestane na nekoliko mjeseci. No, sada je pod ugovorom s PokerStars sobom, te vjerujemo kako ćemo u ovoj godini nešto saznati i o njemu.

 

Tom “durrrr” Dwan

Tom Dwan je jedan od najpoznatijih poker igrača, no o njemu se ne zna baš puno. Što radi kad ne igra poker, o čemu razmišlja, koji su mu ciljevi. Poker svijet je zaista zainteresiran o svemu što se o durrrr-u može pronaći.

Joe Sebok

Sebok je bio zvijezda do Crnog Petka, o njemu su svi pričali. Na Twitteru ima milijun pratitelja, ali još se ne zna ništa više o njemu, o njegovom životu.

Annie Duke

Annie je teško naći manu, ali stvara kontroverze. Annie Duke se spominje u svakom forumu kao jedna od osoba koju nitko ne želi vidjeti na stolu, pogotovo nakon Crnog Petka.

Annette “Annette_15” Obrestad

Obrestad je zanimljiva poker igračica. Rekla je da j osvojila 180 man SNG turnir bez da pogleda karte, a nakon toga osvojila WSOP Europe sa samo 19 godina, postala je vrlo popularna, no malo toga se zna o njoj.

Phil Laak

Phil je veoma zanimljiv po svojim okladama, ima curu koja je filmska zvijezda, ali zna i poker igrati, i to jako dobro. Laak je srušio svjetski rekord, a na cash stolovima je veoma jak. Sve u svemu, Phil Laak je veoma interesantna poker ličnost.

Gus Hansen

Hansen je uvijek bio enigma u poker svijetu. Postigao je puno uspjeha, a poker svijetu je zanimljiv zbog svoje turnirske igre, ali još bolje cash igre.

Phil Ivey

O Iveyu sve više doznajemo, ali će uvijek biti misterija sve što se vrti oko njega, a njegova će igra uvijek biti jedna od najboljih.

Daniel “jungleman12” Cates

Cates se uvijek čudno ponašao, bilo na poker  stolovima, bilo dok je davao intervjue. Daniel Cates je veoma zanimljiv zbog svoje filozofije poker igre.

Liv Boeree

Prototip renesansne žene, rokerice i modela, ali prije svega poker profesionalka. Veoma je zanimljivo čuti što ona misli o pokeru, o životu i filozofiji o samoj igri.

Ukoliko znate nešto o ovim poker igračima, ili imate nekog svog favorita kojeg želite da obradimo, napišite u komentar.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *