Pages

Categories

Traži

 


1xBet Kladionica

1xBet Kladionica

od
Rujan 10, 2018
Novosti
One Comment

1xbet je jedna od globalno najbrže rastućih kladionica. Stoga na nju svakako treba obratiti maksimalnu pozornost. Zahvaljujući odličnoj ponudi, velikim koeficijentima broj igrača se gotovo svakodnevno rapidno povečava.

1xbet

Web stranica je prevedan na čak 45 jezika, među kojima se nalaze Hrvatski i Srpski. Svakako treba istaknuti da na neke parove broj dubine oklada ide čak do 900, a mnogim poznatim kladionicama je prosjek oko 200.

Više o odličnoj 1Xbet kladionici saznaj na https://hr.supertip.net/1xbet/ .

U ovoj kladionici svi novi igrači još uvijek dobivaju 100% bonusa do 100€, što znači ako uplatite 100€ igrat ćete sa čak 200€! Uz bonus na prvu uplatu tu su još razni bonusi tokom godine, kao i rođendanski, te bonus za loš nis kada ste izgubili puno listića za redom.

1xbet kladionica

Kladionica omogućuje prijenose uživo i to za preko 10000 događaja godišnje. U prijenosu uživo možete pratiti čak 4 događaja istovremeno.

Kladiti se možete putem mobilnih aplikacija za Android, Windows i Iphone, te u mobilnom i desktop pregledniku.

Za uplatu na kladionicu je dovoljan 1€, pa stoga i rekreativnim igračima preporučamo otvaranje računa. Minimalna isplata je moguća već od 2€, a 1xBet ne naplačuje transakcije. Isplate na Skrill su gotovo instatne, dok se drugdje mora čekati i po nekoliko sati.


one Odgovora

  1. Viko

    Prosinac 21, 2018, 19:07:08

    i nije nesto kladionica …Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *