Pages

Categories

Traži

 


Barbara Enright

Barbara Enright

od
Listopad 6, 2011
Novosti
No Comment

Barbara Enright je Američka profesionalna poker igračica, komentatorica i urednik ženskog poker časopisa. Osvojila je 3 World Series Of Poker narukvice, te je došla do WSOP Main Event finalnog stola. Enright je prva žena koja je osvojila WSOP narukvicu, prva koja je osvojila 3 narukvice i prva koja je stigla do finalnog stola na Main Eventu.

 

Enright je počela igrati poker sa 4 godine. Igrala je standardni poker sa pet karata protiv svog starijeg brata. 1976 je počela ići u kockarnice i tamo zarađivati na poker igrama. Radila je nekoliko poslova kako bi mogla uzdržavati obitelj i igrati poker. Uskoro je počela puno više zarađivati igrajući poker nego na sva tri posla, te se odlučila za poker kao primarni posao.

 

1995 došla je do finalnog stola na WSOP Main Eventu, što joj je bio najveći uspjeh do tada u karijeri. Do novca je uspjela doći i 2005 na istom turniru i to nakon što se uspjela kvalificirati putem online satelita za samo $10. 

 

2007 godine, Barbara Enright, primljena je u Poker kuću slavnih zajedno sa Philom Hellmuthom. Ona je jedina žena kojoj je to uspjelo. 

 

2000-te godine proglašena je za All Around Best Player, najbolje je rangirana ženska osoba na Tournament of Champions turnirima, te je bila dio televizijskog showa Poker Royale: Battle of the Ages. 

 

U karijeri je zaradila oko 1.5 milijuna dolara samo od turnira. 

 

Year Tournament Prize
1986 Women’s Seven-Card Stud $16,400
1994 Women’s Seven-Card Stud $38,400
1996 * Pot Limit Hold’em $180,000

 

*Prva žena koja je osvojila naslov na ‘Open turniru’.

 

2008 postala je prvi poker igrač koji je uključen u sve tri kuće slavnih. Poker kuća slavnih, World Series Of Poker kuća slavnih i Žene u Pokeru.

 

Kvalificirajte se i Vi na neki od največih Poker turnira zajedno sa Poker Stars sobom i uzmite $600 bonusa na prvu uplatu.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *