Pages

Categories

Traži

 


Bet at Home Poker recenzija

Bet at Home Poker recenzija

od
Rujan 22, 2015
poker sobe
No Comment

Rezime Bet-at-Home (Procijenjeno 7 od 10)

Igrivost  softwarea, Bet at Home 100% bonus i odgovornost prema odjeljku korisničke podrške, sve to su atraktivnosti ove poker sobe. Minimum depozita: 20 $/€. U svakom trenutku možete očekivati preko 5000 ljudi u ovoj poker sobi, što Vam donosi odličnu mogućnost zarade. Kako nema velikog broja ljudi, neki turniri nemaju velike novčane nagrade pa se morate zadovoljiti s garantiranim turnirima od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura. U ovoj poker sobi igraju i profesionalni igrači, ali i neki koji tek počinju, i to zbog mnogih freeroll turnira.

Izbor Igara Bet-at-Home (Procijenjeno 9 od 10)

Sve redovne poker igre od Texas Hold’em, Omaha Hi-Lo, Omaha Hi do Seven-Card Stud Hi. Sve je dostupno u Limit i Pot limit varijanti, a Hold’em je ponuđen bez limita. Možete birati od micro limita do velikih limita za profesionalne igrače. Poštujući vaš bankroll, na Bet-at-Home sigurno ćete pronaći igru koja vam paše. Što se tiče turnira, možete izabrati odlične satelit turnire koji će Vas odvesti na najveće poker turnire u Europi, ali i svijetu, a buy in je od 1$ do preko 100$. Postoje Sit And Go varijante, kao i Jackpot SNG turniri. U nekoliko varijanti turnira se možete naći u Heads Up borbi protiv nekog od pro igrača. Svake nedjelje na Bet-at-Home rasporedu je $200 000 garantirani turnir.

Kvaliteta igrača Bet-at-Home (Procijenjeno 7 od 10)

Dosta igrača prešlo ili još uvijek prelazi na Poker sa Bet-at-Home Casina te ih je lagano pobijediti. Postoje igrači koji igraju samo micro limite, ali i oni koji su profesionalni poker igrači i igraju na $25/$50 stolovima. Ukoliko znate kakvo je vaše znanje o pokeru i dobro izaberete stol, moći će te dosta zaraditi jer zbog malog broja igrača, mala je konkurencija. Svaki pojedinac će morati procjeni hoće li ili neće ući u borbu s snažnijim protivnicima u odnosu na protivnike na ostalim poker stranicama.

Softver Bet-at-Home (Procijenjeno 10 od 10)

Omogućuje vam igru između 2D i 3D pogleda. Zanimljivo je da možete pratiti Buddy List, Player Notes i ostalih aplikacija koje nudi ova poker soba. Ovaj softver omogućava glatku, brzu i igru bez grešaka.  Prikaz stolova u lobbyu sadrži neke opcije koje bi na svim poker sobama morale biti standardne poput prosječne veličine pota, prosječnog broja igrača po hendu te jedne vrlo korisne opcije a to je prikaz veličine stacka svakog igrača bez otvaranja stola kao i ukupne količine novaca za svakim stolom.

Bet-at-Home nudi 1500€ bonusa. Nemojte propustiti ovaj odličan i veliki bonus.

Ukoliko želiš saznati sve o Bet-at-Home kladionici, provjeri na https://hr.supertip.net/bet-at-home-kladionica/Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *