Pages

Categories

Traži

 


Bet365 Poker recenzija

Bet365 Poker recenzija

od
Rujan 24, 2016
poker sobe
One Comment

Bet365 Poker (Procijenjeno 9 od 10)

Bet365 Poker je član iPoker mreže, trenutno najbrže rastuće poker mreže. Po prometu su 3. mreža na internetu a vrlo skoro bi mogli preuzeti i 2. poziciju, unatoč tome što ne primaju igrače iz SAD-a. To znači da bez obzira šta igrate, Bet365 Poker ima dovoljno igrača pa ne biste trebali imati problema sa pronalaženjem adekvatnih stolova i to u vrijeme kada vama najviše odgovara.

Izbor Igara na Bet365 (Procijenjeno 10 od 10)

Za cash igre, Bet365 Poker je dosta solidan. Najviše se igra Hold’em i Omaha. Bet365 Poker nudi široku paletu limita za svaku veličinu bankrola. Tek započinjete? Možete igrati doslovno najsitnije uloge dok vaše umjeće i bankrol rastu. Ili ste možda sljedeći Patrik Antonius koji je u potrazi za visokim limitima? Imate mogućnost igrati limit i no-limit igre. Soba ima odlične turnire u ponudi. Tražite brzu nadopunu? Probajte Sit & Go turnire, koji startuje od nekoliko dolara uplate i srednje uloge, pa sve do $ 2.000. Imate samo jedan sat (ili manje)? Uzmite turbo Sit & Go koji vam daje puno uzbudljive akcije. Sit’N’Go Jackpot turniri su među boljima, gdje s osvajanjem 4, 5 ili 6 S’N’G turnira u nizu možete osvojiti Jackpot u iznosu od $2 000 do $50 000 (ovisno o visini ulazne naknade za turnir) zatim mnoštvo freeroll turnira.

Kvaliteta igrača na Bet365 Poker (Procijenjeno 6 od 10)

Sa velikim brojem igrača koji Bet365 privlači i igrače koji se vole kladiti tako da konkurencija varira. Na nižim limitom, natjecanje je puno igrača za koje se može reći da su došli sa Bet365 kladionice, međutim, kako se povećava limit, naći ćete neke od najjačih igrača na Internetu, koji igraju. Svaki pojedinac će morati procjeni hoće li ili neće ući u borbu s snažnijim protivnicima u odnosu na protivnike na ostalim stranicama.

Softver Bet365 Poker (Procijenjeno 10 od 10)

Grafika je pristojna, a funkcionalnost samog softvera odlična unatoč nekim sitnim zamjerkama. Postoji mogućnost prikaza stolova sa avatarima no srećom ta se opcija može isključiti. Prikaz stolova u Bet365 lobbyu sadrži neke opcije koje bi na svim sobama morale biti standardne poput prosječne veličine pota, prosječnog broja igrača po hendu te jedne vrlo korisne opcije a to je prikaz veličine stacka svakog igrača bez otvaranja stola kao i ukupne količine novaca za svakim stolom.

Profitabilnost Bet365 (Procijenjeno 8 od 10)

Ova soba nudi nešto bolju konkurenciju nego ostale stranice. Međutim, s dobrom selekcijom igara, može još uvijek biti profitabilna. Možete vrlo puno zaraditi ukoliko birate stolove i turnire na kojima će te igrati.

Ukoliko želiš saznati sve o Bet365 kladionici, provjeri na https://hr.supertip.net/bet365/


one Odgovora

  1. lucas17

    Studeni 10, 2016, 21:14:15

    igrao na bet365, nisu pretjerano zahtjevni igrači pa se definitvno isplatiOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *