Pages

Categories

Traži

 


Bet365 Toolbox

Bet365 Toolbox

od
Studeni 6, 2011
Novosti
No Comment

Danas postoje odlični poker alati koji Vam omogućavaju lakše praćenje same igre, ali i olakšavaju dobitke. Bet365 Vam nudi neke programčiće koji će Vam zasigurno pomoći u vašoj igri. Online poker može biti zaista lagan ukoliko koristite alate koji su dozvoljeni. Ovo nije varanje već samo olakšavanje pračenja stolova i igrača.

 

 

Poker Toolbox – Možete koristiti slijedeće alate kako bi ste koristili savjete i alate da poboljšate svoju igru. Koristite statistiku, kako vašu tako i vaših suparnika, ali i znanje o bankroll managementu.

 

Poker University – Koristite i iskoristite znanje o samoj poker igri. Treba Vam samo nekoliko klikova mišem kako bi ste mogli koristiti Poker University. Koristitie informacije o potovima i o pot odds, kako bi ste mogli pobijediti svoje suparnike. Ništa manje nije zanemarivo blefiranje u najvažnijim situacijama, a sve to možete proučiti putem ovog programčića.

 

Poker University je podijeljen na lekcije koje utječu na igru, bez obzira da li se početnik ili iskusan poker igrač.

 

Preko ovog programa možete osvajati i dodatne nagrade. Više na ovoj stranici.

 

Bankroll Management je jedan od najbitnijih dijelova pokera. Bet365 Vam omogućava učenje o ovom segmentu igre, a ako Vam to nije dosta, možete pročitati više detalja ovoj stranici.

 

Posjetite Bet365 stranice i naučite sve što možete o pokeru, a nakon toga nam se javite pa ćemo se naći na jednoj home game igri.

 

Ukoliko te zanima kladionica, saznaj više klikom na link Bet365 kladionica.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *