Pages

Categories

Traži

 


Betfair Poker spaja se sa Ongame mrežom

od
Srpanj 14, 2010
Novosti
No Comment

U združenoj novinarskoj konferenciji , Betfair Poker te Ongame mreža najavili su da će se Betfair poker spojiti sa Ongame mrežom do kraja 7. mjeseca.

Ovo je prijevod presice:

12.7.2010. – Betfair i Ongame mreža zajednički najavljuju kako se Betfair Poker spaja sa Ongame mrežom do kraja 7. mjeseca. Ovaj dogovor predstavlja odlično rješenja za oboje strane i veliki prinos Ongmae mreži sa bivše samostalne mreže Betfair.

 

Koristeći P5 poker mrežu , Betfair će pružti svojim igračima unaprijeđeno igračko okružje, primjereno za svaki poker bankroll.

BEtfair poker igrači će od sada imati pristup večem broju igara te u svako doba dana moći pronaći dovoljno akcije za stolovima. Oboje kompanije su se dogovorile kako ima je dugoročni cilj što više unaprijediti pozitivan doživljaj igranja na njihovoj mreži.

Zahvaljujući ovim spajanjem , Ongame mreža preuzima 5. mjesto po broju igrača između mreža, prvi konkurent na 4. mjestu je iPoker kojima su se jako približili.

Prema zadnjim vjestima , svi igrači registrirani prije 12.7.2010 nastaviti će koristiti rakeback neovisno o tome što se sele na ongame mrežu što je svakako jako pozitivna vijest.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *