Pages

Categories

Traži

 


Blog Update no. 2 = 300 sng

Blog Update no. 2 = 300 sng

od
Srpanj 12, 2010
blog
No Comment

Odigrao sam 300 sng DoN turnira plus je 105 $ + 10 $ kupljenog stellar bonusa. Trenutno mi fali još samo 200 fpp bodova kako bih postao bronze star na Pokerstarsu a na tom levelu množitelj fpp bodova raste na 1.5 .

Stanje banke je 215 $ a roi mi je solidnih 7.1 % .

Malo o konkurenciji …

Moram kazati kako ima podosta regularnih igrača te da mnogi od njih igraju veliki broj stolova 20 – 30 odjednom pa ih je nemoguče izbjeći. Dogodilo mi se puno puta da nas je ostalo 6 dobrih igrača i svi imamo sličan broj čipova i nijanse određuju gubitnika odnosno pobjednika. Taj dio igre ću morati unaprijediti značajno kako bih si povećao zaradu. Protivnici su solidni i nemogu kazati da je sve puno budala, činjenica je da igram na nekoj drugoj strancioi da bi imao veći roi no za sada ne planiram se micati sa Pokerstarsa pošto mi odgovara da u bilo koje vrijeme mogu pronači dovoljan broj igrača.

 

 

Analiziram odigrane ruke u Sng wizardu kojeg ću u jednom od sljedećih upadeta detaljno opisati te pokušavam vidjeti gdje grješim. Nekad mi se dogodi da imam podosta grešaka pa sam u plusu a nekad odigram super pa sam u minusu. Ono što je pomalo nezgodno je činjenica koja vam je na umu da morate pobijediti više od 55 % turnira kako bi bili u plusu zbog rakea. Moj je prvotni cilj bio oko 60/100 ali za sada malo mi fali do toga.

Generalno zadovoljan sam razvojem situacije i nadam se da će ovaj niz se nastaviti.

Plan mi je do kraja mjeseca odigrati što više turnira te sljedeći mjesec se prebacit na 10 $ DoN turnire sa bankom od 400 $ .

Bead betovi

Ukoliko se u nekoj vrsti turnira događaju bead betovi i ogromni preokreti to su onda DoN sng turniri. Kad vam vaše aseve, kraljeve …. Pobjedi ruka poput 47 onda vas malo obuzme bijes zasigurno. JA igram več sad poprilično dugo vremena poker i zarađujem al ponekad i mene razbjesni neka situacija ali hvala bogu brzo se smirim te nastavljam svoju A igru. Puno puta mi se znalo dogoditi da dok su veliki blindovi poput 150/300 da padnem na 300 čipova npr. I onda nakod 2 handa več sam na 2000 čipova :) tako da nikad se nesmije odustati i uvjek paziti da se dobro igra neovisno dali ste zadnjih 5 puta izgubili sa asevima jer će sve to doč na svoje.

Od zadnjeg updatea nije mi baš išlo super , coinflipove sam redovito gubio ali uspio sam održati koncentraciju jer ipak lova se broji na kraju mjeseca :)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *