Pages

Categories

Traži

 


Brunson i Becker dolaze na EPT London

Brunson i Becker dolaze na EPT London

od
Rujan 20, 2011
Novosti
No Comment

Doyle Brunson i Boris Becker ovaj će mjesec, točnije od 30.9.2011 do 6.10.2011 biti sudionici European Poker Toura u Londonskom Hilton Metropole Hotelu. Brunson je možda u godinama kada bi trebao otići u mirovinu, no dok god zarađuje i dok se može služiti Twitterom, Brunson će oduševljavati svoje fanove.

 

”EPT je u Londonu. Imam nekog posla tamo, ali igrati ću na Main Eventu. Možda odem i do Francuske, no još sam uvijek neodlučan što se tiče WSOPE turnira.” – rekao je Brunson na svom Twitter profilu.

 

Uz Brunsona će igrati i bivši pobjednik Wimbledona i poker igrač Boris Becker. Becker je osvojio 6 Grand Slam naslova, a na EPT Main Eventu u Barceloni je osvojio 93. mjesto i uzeo 8000€. Becker je došao i do finalnog stola na Side Eventu, te je došao dosta daleko na Five Stars World Poker Classic.

 

Joining Brunson will be former Wimbledon champion and part time poker player Boris Becker. The six-time grand slam winner had his first EPT Main Event cash in Barcelona, pocketing €8,000 for a 93rd place finish. The German has reached the final table of a side event and also gone deep in the Five Stars World Poker Classic.

 

Prošle sezone je London privukao rekordnih 848 igrača, a pobjednik David Vamplew je premio u džep 900 000 funti. Ukoliko se zateknete u Londonu, moći ćete odigrati poneki turnir, od No Limit Hold’em turnira do Pot Limit Omaha 8 or better, a ulazi su od 100 funti pa sve do 20 000 funti za High Roller.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *