Pages

Categories

Traži

 


Caesars Cup je završio

Caesars Cup je završio

od
Listopad 20, 2011
Novosti
No Comment

Caesars Cup je završio pobjedom Amerikanaca koji su prije ovog turnira bili lagani favoriti. Hellmuth i društvo porazili su svoje Europske protivnike i pokazali kako Amerikanci nisu zaboravili igrati. ElkY je priznao da su u ovom trenutku Amerikanci bolji poker igrači, bar što se tiče igrača koji su nastupili u ovom kupu.

 

Nakon 4 različita meča, Caesars Cup je završio pobjedom Amerikanaca. Amerikanci su uzeli trofej Europljanima, te ga vratili u Ameriku. Phil Hellmuth je u zadnjem meču pobijedio Lykova i zasluženo uzeo Caesars Cup trofej.

 

Igralo se 3 varijante mečeva. Prvi meč je bio gdje 2 člana svake momčadi naizmjence igraju istu ruku. Jedan igrač igra prije flopa, drugi na flopu, jedan na turnu i drugi na riveru. U drugom meču igra se također dva protiv dva, ali oba igrača imaju jednaki stack te igraju svaki protiv svog protivnika ali s istim kartama, te zadnji meč je običan Heads-Up meč. Svaki meč je počeo sa 100000 čipova kod svakog igrača.

 

Američki tim je vrlo brzo prešao u vodstvo nakon prva dva meča ovogodišnjeg Caesars Cup-a. Nakon dva meča imali su vodstvo od 2:0. Jason Mercier i Ben Lamb pobijedili su Jake Codya and Tony G-a. Nakon toga su Hellmuth i Negreanu igrali protiv Hansena i Lykova, no nisu uspjeli zadržati prednost. Stvari su se vratile na početak.

 

U trećem meču je Johnny Chan pobijedio Grospelliera i opet su Amerikanci preuzeli vodstvo. Još im je jedna pobjeda trebala za ukupnu pobjedu na turniru. Tada je Hellmuth odabrao sebe da se bori protiv Lykova.

 

Bio je zanimljiv meč, no na kraju je Hellmuth pobijedio sa QT vs K9. Stol: Q95 6 2.

 

Američki tim činili su: Jason Mercier, Ben Lamb, Daniel Negreanu, Johnny Chan i kapetan Phil Hellmuth. Za sada je pehar preuzet Europljanima i vraćen u Ameriku gdje će ostati do slijedećeg obračuna.

 

Caesars CupOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *