Pages

Categories

Traži

 


Collin Moshman HU SNG

Collin Moshman HU SNG

od
Lipanj 16, 2010
poker literatura
No Comment

Druga knjiga uglednog autora Collin Moshman-a o No limit poker strategiji no ovaj puta se fokusirao na Heads –up igri odnosno jedan igrač protiv

drugog – najzanimljiviji oblik pokera koji zahtjeva ogromno znanje postflop igre.

 

Njegova prethodna knjiga je vrh za sng od nekoliko ljudi no u kratko možemo kazati kako je i ovoga puta pogodio ravno u centar i napisao još jedan biser u moru poker literature.

Svi ključni faktori su prisutni i ovdje. Čitanje protivnika, preflop igra( detaljno objašnjenje sa kojim hand ovima igrati a da igra bude profitablina) , postflop igra sa desecima objašnjenim zeznutim handovima(rukama) gdje autor knjige objašnjava koji je najbolji play te kako izvuči maximalni value(vrjednost) iz svakog odigranog handa te matematički koncepti koji sa logičnog gledišta opravdavaju razmišljanje odličnog igrača.

Sam autor je jedan od najcjenjenijih online igrača koji svoje znanje nesebično djeli sa drugima te se još više uzdiže od drugih. Knjiga je lako razumljiva i svakako je obavezno štivo ukoliko mislite zarađivati na Hu sng turnirima.

Dio se bavi i sa lošim periodima igre koji se dešavaju kod svakog igrača te kako ih prevladati.

Završna rječ bi bila nema veze ukoliko igrate ,turnire, cash game , sng turnire ova knjiga bi trebala biti u vašoj kolekciji jer je izrazito kvalitetna.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *