Pages

Categories

Traži

 


Crni petak – najveći gubitnici

Crni petak – najveći gubitnici

od
Rujan 27, 2011
Novosti
No Comment

Bilo je puno promjena i prilagodbi u poker svijetu nakon što su zatvorene neke poker sobe 15.4.2011, dana poznatog kao i Crni Petak, a mnogo je ljudi zakačila saga Crnog Petka te su im računi blokirani. Crni Petak nije bio crn za sve. Dok nekome ne smrkne drugome ne svane. Pročitajte u nastavku koji su najveći gubitnici, a tko najveći dobitnici.

 

Crni Petak gubitnici

 

Online poker igrači su najviše izgubili. Milijuni dolara su im blokirani, a najviše na FullTill pokeru. Igrači iz SAD-a su izbačeni s tržišta. Moraju se seliti kako bi mogli igrati online, što znači da za druge ljude iz ostatka svijeta ima manje ribica za loviti.

 

Igrači iz ‘druge kategorije’ će imati jako teško razdoblje prilagodbe na live igru, te će se morati jako potruditi kako bi nastavili živjeti od pokera. Morati će osvojiti neke jače turnire kako bi mogli dobiti sponzorski ugovor.

 

Howard Lederer i Chris Ferguson, jedni od osnivača FullTit pokera, u gubitku su od preko 50 milijuna dolara. Biti će ima jako teško vratiti sve te novce ukoliko ih se proglasi krivima u cijeloj ovoj aferi.

 

Online poker sobe će profitirati na zatvaranju nekoliko američkih poker soba, a među njima će najviše profitirati PokerStars i PartyPoker. Na njima su računi sigurni i to će privući ljude, a osim toga nude i sponzorske ugovore onim najboljim igračima.

 

Affiliate koje nude poker sobe i promocije koje su jače nego ikad, pomoći će igračima da zarade, a sobama da dobiju veći broj igrača. US affiliate je zahvatio veliki udarac dok za ostale affiliate, koji se nalaze u europi će profitirati.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *