Pages

Categories

Traži

 


Daniel Negreanu govori o Full Tiltu

Daniel Negreanu govori o Full Tiltu

od
Listopad 5, 2011
Novosti
No Comment

Daniel Negreanu progovorio je o Full Tiltu isti dan kada su Barry Greenstein i Doyle Brunson stali u obranu Howarda Lederera. Negreanu nije stao u obranu već je rekao da je sramotno to što su napravili.

 

Dok je boravio u Budimpešti, Daniel Negreanu odgovorio je na nekoliko pitanja na svoj uobičajen iskren način. U jednom trenutku intervjua, Negreanu je Lederera i Bitara nazvao arogantnim idiotima, te je nastavio:’Zaslužuju sve što su dobili i još 1000 puta više.’

 

Dodao je još što su krivu napravili u kompaniji Full Tilta:’Nisu zaposlili ljude da vode firmu na pravi način i da je izvedu na pravi put.’

 

S druge strane Barry Greenstein je govorio pozitivne stvari o Ledereru te je svu krivicu stavio na leđa Bitaru.

 

Tko dobro surađuje taj ima i dobre i pozitivne komentare od strane s kojom surađuje, to je normalno. Trebao bi netko tko nije surađivao s Full Tiltom dati svoje mišljenje. Znamo kako je Negreanu dosta puta bio nezadovoljan Full Tiltom, te od njega ne možemo očekivati neki pozitivan odgovor na tu temu.

 

S druge strane, Greenstein je dobro surađivao s Ledererom, te su možda i bili u nekoj vrsti dogovora, što ne bi nikoga iznenadilo, jer znamo da je Greenstein jako loše igrao poker u zadnjih nekoliko godina.

 

Od Doyle Brunsona ne možemo očekivati da će nekoga popljuvati, on je pravi gospodin i tamo gdje mu nije mjesto se neće mješati, a ako ga već upitate nešto neće reći ništa loše.

 

Sve će izači na vidjelo jednoga dana, a do tada svatko ima pravo na svoje mišljenje.{jcomments on}Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *