Pages

Categories

Traži

 


Donald Trump u poker vodama

Donald Trump u poker vodama

od
Listopad 24, 2011
Novosti
No Comment

Senzacionalna vijest dolazi nam iz Trump organizacije. Jedan od najuspješnijih ljudi na svijetu, Donald Trump, želi ući u poker vode. On što god dotakne pretvara u zlato, tako da niti ne sumnjamo da će i u pokeru biti među vodećima. No, prvo da vidimo što on zapravo želi.

 

Donald Trump i njegov poslovni partner, Marc Lasry, žele ući u poker vode kada se legalizira poker u Americi. Trump Entertainment Resorts Inc. i Avenue Capital bi osnovali poker tvrtku koja bi po svim parametrima zakona djelovala kao firma za rad, te ne bi bilo problema oko zakonskih regulativa.

 

Iako imaju neke planove koje ne žele iznositi u javnost, Trump i njegovi suradnici će prvo pričekati da se izglasaju zakoni kako bi oni mogli formirati statut i djelovati po njemu, u suprotnom bi se mogli brzo ugasiti. Poznavajući radne navike Donalda Trumpa i način na koji on radi, sigurno će napraviti puno u promociji pokera kao igre znanja i vještine.

 

Lasry je milijarder koji vodi Avenue Capital te organizira ‘high’ poker igre. Lasry bi trebao imati u vlasništvu 10% bilo kojeg online poslovanja kojeg se Trump uhvati.

 

Nadamo se da će što prije doći zakon koji će omogućiti Trumpu da se uhvati tog dijela poslovanja. Promocija pokera sigurno neće nikad biti veća nego u tom trenutku.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *