Pages

Categories

Traži

 


Ebay aukcije

Ebay aukcije

od
Studeni 3, 2011
Novosti
No Comment

Nakon što su neki poker igrači stavljali automobile i wsop narukvice na najveći ‘dućan’ na svijetu, ebay, od sada možete kupiti i špil karata s kojim se igrala finalna ruka na WSOP Main Eventu 2003 godine između Chris Moneymakera i Sammya Farhe. Zaista čudan način zarade, ali svakako inovativan.

 

Špil je dobio autentikaciju od Chrisa Moneymakera i direktora turnira Matt Savagea, a uključuje kompletan špil, sa pobjedničkim kartama i kartama koje su bile na stolu, dealer-cut kartom i čak drugi špil karata koji je neotvoren. Karte su marke KEM, jedne od najboljih karata za igru.

 

Prodavač je stavio minimalnu cijenu od $7500 na aukciji, a možemo reći da je ovo proizvod za koji stvarno ne znate koliko vrijedi. Ako cijena otiđe preko $20000 neće me začuditi. 

 

Nismo mogli naći razlog zašto prodavač sada nudi ovaj predmet na aukciji, možda želi prikupiti novac da napiše knjigu, ili mu je jednostavno potreban.

 

Ako Vas zanima kako je prodavač uspio doći do predmeta prodaje, pročitajte nastavak.

 

‘Bio sam tamo kada se sve dogodilo. Radio sam iza scene. Pitao sam ljude da li mogu zadržati karte na što su mi oni dali zeleno svijetlo. Nakon što se Chris slikao, pažljivo sam stavio sve karte sa tog finalnog stola na vrh špila, zajedno sa dealer-cut kartom. Stavio sam špil u KEM kutiju zajedno sa neupotrijebljenim špilom.’ 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *