Pages

Categories

Traži

 


Epic Poker Liga suspendirala Lederera i Fergusona

Epic Poker Liga suspendirala Lederera i Fergusona

od
Rujan 22, 2011
Novosti
No Comment

Odbor za standarde i ponašanje Epic Poker Lige suspendirao je Howarda Lederera i Chrisa Fergusona za vrijeme boravka spomenutih u Ministarstvu pravosuđa. Prisjetimo se da su Lederer i Ferguson jedni od flasnika Full Tilt pokera.

 

Predsjednik odbora i bivši savezni tužitelj, Stephen Martin, rekao je:’Odbor je glasao za suspenziju Howarda Lederera i Chrisa Fergusona na neodređeno vrijeme, te se čeka ishod u Ministarstvu pravosuđa.’ Martin, koji djeluje kao nezavisni etički savjetnik, rekao je kako navedeni par optužen za civilna prava, a ne po nekom kaznenom djelu, te da činjenice još nisu ništa dokazale, te dodaje:’Činjenice su došle izravno od vlade SAD-a te su u interesu igrača i Lige.’

 

Lederer i Ferguson su dobili članstvo u Ligi na 5 godina, no niti jedan niti drugi još niti odigrali niti jedan turnir u Epic Poker Ligi.

 

FullTilt profesionalac, Andy Bloch koji je u odboru standarda i ponašanja se ogradio oko ovog događaja, a Annie Duke, koja je povjerenik lige, a ujedno i sestra Lederera, nije umiješana u disciplinski postupak.

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *