Pages

Categories

Traži

 


EPT Loutraki je završio

EPT Loutraki je završio

od
Studeni 21, 2011
Novosti
No Comment

European Poker Tour je napokon došao u Grčku prošlog tjedna, no Grci nisu uspjeli osvojiti ovaj turnir, iako ih je bilo dosta na turniru. Na finalni stol uspjela su se plasirati samo dvojca, što nije bilo dovoljno za osvajanje titule.

 

Pobjednik EPT turnira je Zimnan Ziyard, 25-o godišnji PokerStars kvalifikant iz Eastbourna, UK. Ziyard je bio najmirniji kada je trebalo, te je zasluženo uzeo titulu.

 

Ziyard je u džep spremio 347000€. U Heads Up borbi je pobijedio Hauke Hesedinga nakon epskog duela. Finalni stol se igrao 13 sati, uključujući pauze, a najboljih tri su igrali čak 5 sati.

 

Svi koji su imali mogućnost vidjeti borbu najbolje trojce kažu kako je ovo bila epska borba, među najboljima koju su ikad vidjeli na EPT natjecanjima.

 

‘Osjećam se odlično. Bio je ovo težak dan’, rekao je Ziyard i dodao, ‘Prvih nekoliko dana imao sam lagan zadatak, ali danas je sve bilo drugačije. Bio je ovo najzahtjevniji stol koji sam ikad igrao.’

 

Ziyard je došao na finalni stol kao vodeći po broju čipova, ali u prvih nekoliko levela igre na finalnom stolu sve oči su bile uprte u Kapernopoulosa, no na Grčku žalost, ispao je na 7. mjestu.

 

Ukupni poredak i nagrade:

 

1 – Zimnan Ziyard, United Kingdom, PokerStars qualifier, €347,000
2 – Hauke Heseding, Germany, PokerStars qualifier, €221,800
3 – Ioannis “John” Taramas, Greece, €134,400
4 – Florian Schleps, PokerStars qualifier, €100,800
5 – Pierre Mothes, Germany, PokerStars qualifier, €67,200
6 – Andras Kovacs, Hungary, €53,700
7 – Charalampos Kapernopoulos, Greece, €40,300
8 – Mario Puccini, Germany, PokerStars qualifier, €27,000

 

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *