Pages

Categories

Traži

 


EPT Loutraki – najboljih 100

EPT Loutraki – najboljih 100

od
Studeni 18, 2011
Novosti
No Comment

Toni Judet je igrač kojeg će ostali morati pobijediti ukoliko žele osvojiti EPT titulu. Judet je prije pokera igrao bilijar i bio je vrlo dobar, no u pokeru mu ide još bolje. Trenutno ima 282200 čipova, što je oko 30 000 više od Grudi Grudeva koji je na drugom mjestu. Dan 3 je upravo počeo, a za 2 dana će sve biti gotovo.

 

 

100 igrača od 366 koliko ih je započelo turnir, ostalo je trećeg dana turnira. Među njima su i Kevin Macphee, Rupert Elder, Jude Ainsworth, Johnny Lodden i Roberto Romanello. Bubble će ispasti kada ih ostane 49, a minimalna zarada igrača iznositi će 6600€, dok će pobijednik odnijeti 347000€.

 

Team PokerStars Pro Tno Judet je trenutno na vodećoj poziciji, ali sve se to može promijeniti u toku današnjeg dana. Judet je igrao jako dobro. U svakoj ruci u kojoj je sudjelovao uzimao je male potove. U jednom trenutku imao je više od 300 000 čipova, no pri kraju dana izgubio je nekoliko ruku, no prije nego što je otišao spavati sigurno je bio zadovoljan učinkom koji je ostvario drugog dana turnira.

 

Igrači koji su ispali drugog dana turnira su Kent Lundmark, Nicolas Chouity, Mats Gavatin, Team PokerStars Pro Eugene Katchalov, Andrew Teng, Jeff Sarwer, Chris Moorman i Jan Bendik.

{jcomments on}

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *