Pages

Categories

Traži

 


EPT Prag osvojio je Martin Finger

EPT Prag osvojio je Martin Finger

od
Prosinac 11, 2011
Novosti
No Comment

Osim što se uzbudljiv poker igra u Americi na WPT turniru, u Europi se igra još jedan uzbudljiv turnir, EPT koji se održava u Pragu. Nakon 5 dana igre formirao se finalni stol na kojem nema nekih poznatih poker igrača, ali je svakako vrlo zanimljiv, a ono što je još zanimljivije je to da ga je osvojio PokerStars kvalifikant, Martin Finger.

 

 

Martin Finger je počeo ovaj finalni stol kao chip leader i tu prednost nije ispuštao do kraja turnira. Put do naslova prvaka naravno nije bio nimalo lagan. U Heads Up dvoboju sastao se sa Davidom Boyaciyanom s kojim je imao pravi dvoboj.

 

Finger je osvojio svoji prvi EPT naslov u 10 pokušaja. Kada je došlo do Heads Up dvoboja imao je 4 puta više čipova os svog suparnika. Boyaciyan je odlučio pomrsiti planove. Igralo se više od tri i pol sata, i tek je onda je Finger uspio osvojiti turnir.
Boyacyan je kontrolirao igru kroz cijelu HU dvoboj, te je u jednom trenutku čak i preuzeo prednost, a kada je izgubio većinu čipova, nagađalo se da će se opet igrati 3 sata dok se ne vrati u prednost.

 

Finger je ovog puta igrao pametnije i opreznije. Osvojio je turnir sa AK protiv TT. Na stol je došao K i tada je bilo gotovo, Finger je nakon puno muke osvojio turnir.

 

Ukupan poredak:

 

1. Martin Finger, Germany, PokerStars qualifier, €720,000
2. David Boyacayin, Netherlands, €535,000
3. Nicolas Levi, France, €270,000
4. Guillen Usero, Spain, €205,000
5. Denys Drobyna, Ukraine, €160,000
6. Ari Engel, United States, PokerStars qualifier, €125,000
7. Andreas Wiese, Germany PokerStars qualifier, €90,000
8. Mads Wissing, Denmark, €66,700Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *