Pages

Categories

Traži

 


Što znamo o European Poker Touru?

Što znamo o European Poker Touru?

od
Rujan 6, 2011
Novosti
No Comment

European Poker Tour je najveći serijal turnira koji se održava u Europi, a kao takav pun je činjenica i informacija koje su svima zanimljive. Jeste li znali da su samo 2 grada domaćina ostala ista od prve sezone EPT turnira do danas? Danas ćemo se zabaviti Barcelonom.

 

 

 

U osam EPT sezona samo su Barcelona i London bili gradovi domaćini svake godine.

 

Amerikanci su poznati kao dobri poker igrači, te su na gotovo svakom Main Eventu u ovih 8 godina bili na finalnom stolu, no ove godine, samo sedmorica Amerikanaca su od Talina do Barcelone ušla u nagrade, a niti jedan od njih nije došao do finalnog stola.

 

Isabel Baltazar je u Barceloni završila na 8. mjestu. Žena je u svakoj sezoni, osim u prvoj, bila na finalnom stolu Main Eventa. Vicky Coren, Sandra Naujoks i Liv Boeree su tri žene koje su uspjele otići do kraja na turniru i uzeti glavnu nagradu.

 

Devet igrača je napravilo rebuy na 10000€ High Roller turniru. Od 58 igrača koji su sudjelovali, 16% ih je napravilo samo jedan rebuy.

 

Eugene Katchalov je počeo finalni stol u Barceloni sa 14 big blindova. Iako je počeo kao posljednji po broju čipova, Katchalov je uspio doći do prednosti i preuzeti chip lead, no izbačen je na 3. mjestu.

 

Najmlađi igrač na finalnom stolu u Barceloni imao je 29 godina. Raul Mestre i Martin Schleich imaju 29 godina. Ovaj finalni stol je stariji od ostalih finalnih stolova. Igrači su bili u rasponu godina od 29 do 47.

 

811 igrača započelo je EPT Barcelona Main Event što je ujedno i rekord. Prošlogodišnji rekord je bio 758 igrača. Brojkom od 811 European Poker Tour je postao najveći poker turnir ikad održan u Španjolskoj.

 

Siguran sam da niste znali za ove činjenice, a uskoro ćemo ih još napisati. Možda već London za 24 dana probije nove granice posječenosti i donese nam neke nove činjenice.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *