Pages

Categories

Traži

 


European Poker Tour London finalni stol

European Poker Tour London finalni stol

od
Listopad 6, 2011
Novosti
No Comment

Poker doista nekada zna iznenaditi, ali baš je zato veoma zanimljiva igra. Prošle godine je na EPT London pobjednik postao David Vamplew iz Škotske, što je veliki plus za turnir koji se održava na njegovom otoku. Ove godine je Martins Adeniya glavni favorit. Osim što igra veoma dobro, na finlani stol će doći kao chip leader.

 

Martins Adeniya će na ovaj finalni stol EPT turnira u Londonu krenuti sa nešto više od milijun čipova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Mattiasa Bergstroma. Martins igra veoma živo i jedino što se može od njega očekivati je da njegov stack raste. Upravo je s takvom živom igrom stigao do prednosti koju sad ima, ali uz prednost ide i veliki pritisak pred domaćom publikom.

 

Na devetom je mjestu izbacio Adria Balaguera te je uzeo nekoliko tisuća čipova, te je osigurao svim ostalim sudionicima igranje na finalnom stolu. Balaguer je otišao kući sa 45000 funti.

 

U toj posljednjoj ruci Adeniya je odmah na flopu dobio full house, a njegov nesretni protivnik u toj ruci je imao tris. 

 

Finalni stol će startati danas u 12 sati. Na njemu će sudjelovati igrači sa većim iskustvom, oni koji su već osvajali velike novčane nagrade, ali i oni koji nemaju previše iskustva. Biti će jako zanimljivo gledati mladog Britanca kako se bori protiv opasnih suparnika.

 

Finalni stol:

 

Sjedalo 1: Miroslav Benes, PokerStars online qualifier, 370,000

Sjedalo 2: Andre Klebanov, 2,30,000

Sjedalo 3: Stephen O’Dwyer, 1,250,000

Sjedalo 4: Juan Manuel Pastor, Team PokerStars Pro, 1,915,000

Sjedalo 5: Benny Spindler, PokerStars player, 3,435,000

Sjedalo 6: Kevin Iacofano, 2,685,000

Sjedalo 7: Martins Adeniya, 4,736,000

Sjedalo 8: Mattias Bergstrom, 3,620,000

Možda nije chip leader, ali Juan Manuel Pastor će itekako moći zaprijetiti ostalim igračima.

 

Preuzmite Poker Stars sobu i zaigrajte s najboljim svjetskim igračima, ili se kvalificirajte na slijedeći European Poker Tour. Svi koji naprave prvu uplatu dobiti će $600 bonusa.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *