Pages

Categories

Traži

 


Harrington on Holdem

Harrington on Holdem

od
Lipanj 17, 2010
poker literatura
No Comment

No limit Holdem poker je razumljivo jako kompleksna igra. Toliko da ju je jako teško opisati u pismenom obliku. S našeg gledišta to je zato što je potrebno prije svega iskustvo kako bi se neke stvari razumjele. Ovo je knjiga koja je uspjela nas razuvjeriti.

 

Harrington i Robertie su uspjeli upravo to. Harrington je postao prvak svjeta 1995, također igrao je na finalnim stolovima 2003 i 2004 kada je bilo poprilično mnogo igrača 2567. Robertie je jedan od najboljih backgammon igrača te autor nekoliko odličnih knjiga o toj igri.

Među najboljim igračima postoje različti načini igre, od super agresivnog pa sve do poprilično konzervativnog. Jedan problem koji smo očekivali je da Harrington nam nemože dati previše značajnih informacija pošto se njegova igra bazira na konzervativnom stilu no iskreno drago nam je da smo bili u krivu.

Knjiga detaljno opisuje različite načine igre koje će vas  odvesti na mnogo finalnih stolova. Ova knjiga je sveti gral za svakog turnirskog igrača koji želi naučiti više.

 Knjiga je prevedena na hrvatski jezik i trenutno je jedina prava knjiga o pokeru ikad prevedena na hrvatski. Ukoliko slabije razumijete engleski jezik sada više nemate izgovora jer je dostupna i vama. Cijena se kreče oko 120 kuna što je odlična cijena.

Podržite izdavača i kupite svoj primjerak što prije.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *