Pages

Categories

Traži

 


Hellmuth i Elky potvrdili svoje igrače

Hellmuth i Elky potvrdili svoje igrače

od
Rujan 30, 2011
Novosti
No Comment

U ovogodišnjem Caesars Cupu suprotstaviti će se mladost protiv iskustva. Elky je izabrao mladu momčad koja će se boriti protiv 38 WSOP narukvica koje je izabrao Hellmuth. Biti će vrlo zanimljivo pratiti igru i razmišljanja pojedinih igrača na turniru.

 

Europsku momčad činiti će kapetan Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, a tu su još Jake Cody, Gus Hansen, Dario Minieri, Maxim Lykov. Prosjek godina Europskoj momčadi je 27, te vjerojatno imaju manje iskustva od Američkih protivnika, ali neće biti popuštanja i podcjenjivanja, u to možemo biti sigurni.

 

Američki tim koji je odabrao Phil Hellmuth izgleda ovako; Doyle Brunson, Johnny Chan, Huck Seed i Daniel Negreanu. Opaka imena i već možemo prognozirati pobjedu Amerikanaca.

 

‘Ovi idioti sa sjevera Europe misle da znaju sve o pokeru,’ našalio se Hellmuth. ‘Gledajte, imamo plan da im pokažemo kako je iskustvo puno više vrjednije od kliktanja mišem sjedeći u piđami. Jedva čekamo početak natjecanja i šansu da vratimo Caesars Cup u Ameriku.’

 

Bitka počinje 19.10, a timovi će se natjecati u No-Limit Hold’em turniru na kojem se se skupljati bodovi za različite elemente. 

 

Jedva čekamo, a jedino što mi možemo je navijati i poželjeti im sreću.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *