Pages

Categories

Traži

 


Koliko će dugo Isildur1 pobjeđivati?

Koliko će dugo Isildur1 pobjeđivati?

od
Rujan 6, 2011
Novosti
No Comment

Poker Stars je izvor najvećih poker dvoboja ove godine, a to možemo zahvaliti najboljim igračima među kojima je i Isildur1. Plus od 890 000 dolara je zaista lijepa brojka za ovu godinu, no hoće li se to do kraja godine promijeniti? Po svemu sudeći odgovor će nam dati Ben Grundy, ali i sam Isildur1.

 

Isildur1 je najveći dobitnik sa $890 000, slijedi ga Skjervoy sa $767 000, dok je najveći gubitnik Sauce 123 sa $571 000. Najviše je akcije bilo na $100/$200 i $200/$400 PLO stolovima. Veliki igrači preferiraju Omahu jer se na njoj najviše novca okreće, ali No Limit Hold’em je odmah na drugom mjestu. 

 

Do kraja godine se možda nešto promijeni dolaskom Bena Grundya koji je prebacio nešto novaca na PokerStars. Napisao je na svom blogu, na kojem možemo vidjeti jedan ‘sick’ graf, da će uskoro krenuti igrati na Poker Stars sobi gdje je prebacio većinu svog novca, te je najavio da će se boriti sa Viktor ‘Isildur1’ Blomom u SuperStar Showdownu.

 

”Uspio sam prebaciti nešto novaca na Starse, pošto je igra dobra u zadnje vrijeme. Planiram igrati protiv Bloma, ali samo ako mogu igrati Pot Limit Omahu. Imali smo nekih epskih mečeva na iPoker mreži te se nadam novim i boljim mečevima.”

 

Grundy je jedan od najboljih Omaha igrača na svijetu sa zaradom od oko 7 milijuna dolara u manje od pola milijuna ruku na $25/$50 i $100/$200 stolovima.

 

Zaigrajte na stolovima Poker Starsa i ostvarite bonus od 100% na vašu prvu uplatu i to do 600€.

 

PokerStars je najveća poker stranica na svijetu

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *