Pages

Categories

Traži

 


Ivey svojoj kolekciji dodao već osmu WSOP narukvicu

Ivey svojoj kolekciji dodao već osmu WSOP narukvicu

od
Lipanj 25, 2010
Novosti
No Comment

Turnir #35: 10.000$ Heads-up No-Limit Hold’em World Championship

Ayaz Mahmood je danas postao kralj heads-up igre pošto je na tom turniru osvojio svoju prvu WSOP narukvicu, u dvije uzastopne igre finalnog duela je nadigrao poslednjeg protivnika Ernesta Schmejkala i uz WSOP narukvicu osvojio i 625.682$ nagrade.  

 

 


Turnir #36: 1.000$ No-Limit Hold’em

Svaki igrač želi ići do kraja i na kraju pobednički dići ruke u zrak, a ponekad ni ispadanje koji dan ranije nije toliko slabo. Shawnu Buchananu se nije uspelo plasirati u treći dan turnira ali se je svejedno plasirao među dobitnike nagrada što ga po broju plasmana među dobitnike nagrada na ovogodišnjem prvenstvu na vrhu izjednačuje sa Patom Pezzinom (obojica po 6).
U igri za pobedu ostaje još 38 igrača na čelu sa Johnom Clancyem koji je u dva dana skupio 774.000 chipova.

Turnir #37: 3.000$ H.O.R.S.E.

Ako bi sami sastavljali finalni stol za kojeg od turnira bi vjerovatno teško skupili takav igrački kadar kakvom smo bili svjedoci na Turniru #37. Za narukvicu su snage odmjerili Phil Ivey, Jeffrey Lisandro, John Juanda, Bill Chen, Kenneth Aldridge, Chad Brown, David Baker, Albert Hahn i Ryan Hughes, koji se zajedno mogu pohvaliti sa čak 18 WSOP narukvica i više od 14 miliona dolara u turnirskim zaradama.

Na kraju dana je narukvica zasijala na ruci Phila Iveya, koji je u heads-up duelu uprkos zaostatku nadigrao Billa Chena.


Turnir #38: 10.000$ Pot-Limit Hold’em World Championship

U igri za pobedu na ovom turniru ostaje još 26 igrača, a osjetljivu prednost pred ostalom 25-icom ima Peter Jettn. Prate ga Tom Marchese i Sam Stein, a u igri za titulu su još uvek Marco Traniello, Noah Boeken, Sandra Naujoks, Amnon Fillipi i Amit Makhija.


Turnir #39: 1.500$ No-Limit Hold’em Shootout

Točno 1.400 igrača je danas zauzelo svoj položaj za 140 stolova. Po pravilima shootout turnira se je u drugi dan plasiralo njih 140, a među njima možemo naći odlične igrače kao što su Terrence Chan, Victor Ramdin, Isabelle Mercier, Annette Obrestad i Adam Levy, a za plasman u zadnji dan turnira će morati svaki od njih nadigrati još 9 protivnika.


Turnir #40: 2.500$ Seven-Card Razz

160 od 365 igrača, koliko ih je uplatilo prijavninu, se je plasiralo u drugi dan turnira, danas su za stolovima svoje veštine koristili Steve Zolotow, Shawn Buchanan, Eli Elezra, Tom Schneider, Erick Lindgren i Max Pescatori, David Levi, Hasan Habib, Chris Ferguson, Howard Lederer.

 



Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *