Pages

Categories

Traži

 


Jake Cody je novi PKR Team PRO igrač

Jake Cody je novi PKR Team PRO igrač

od
Studeni 17, 2011
Novosti
No Comment

PKR poker soba je najavila ulazak novih profesionalnih poker igrača u PKR Pro Team. Među najzvučnijim imenima je zasigurno Jake Cody koji je osvojio trostruku krunu. Naime, Cody je osvojio EPT, WPT i WSOP turnire. 

 

‘Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti PKR Pro timu. Bio sam strpljiv što se tiće sponzorstva. Čekao sam pravu priliku, te mislim da je PKR prava odluka. Impresioniran sam cijelom idejom koju su mi stavili na stol. Odmah sam znao da želim biti dio ovog velikog projekta.’ – rekao je Jake Cody.

 

Iako ima tek 23 godine, Cody ima odličnu poker karijeru iza sebe. Sa svojom prvom uplatom od samo $10 uspio je napraviti milijune. Cody je najpoznatiji po osvajanju EPT Deauville turnira, WPT London i WSOP Heads Up turnira ove godine.

 

Ove nedjelje možete igrati protiv Codya na Bonuty turniru. Jedan sretnik će moći zaigrati protiv Jakea u Heads Up meču u slijedećem ‘Pwn a Pro’ Heads Up okršaju. Večeras je JakeCody Pwn a Pro lotto turnir, te se svi mogu prijaviti.

 

Pregled svih PKR Pro igrača

 

Osvajač sve tri poker krune, Jake Cody.

EPT i APT pobjednik, Vladimir Geshkenbein

WSOPE pobijednik Scott Shelley

Sascha Walter

Marc Bariller

Sofia Lovgren

 

Preuzmite PKR putem ovog linka i na prvu uplatu dobiti ćete instant bonus bonus od $10. Detalje pročitajte na stranicama PKR. Za one malo vještije igrače tu je 100% bonusa do $800 na prvu uplatu.

 

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *