Pages

Categories

Traži

 


‘kevsteele’ osvojio dva Sunday Million turnira u 4 mjeseca

‘kevsteele’ osvojio dva Sunday Million turnira u 4 mjeseca

od
Studeni 10, 2011
Novosti
No Comment

Sunday Million se igrao normalno prošlu nedjelju. Sudjelovalo je 6967 igrača, ali nešto je bilo neobično. Kako je vrijeme odmicalo, ispao je bubble, a nekoliko sati kasnije je ostalo 9 igrača, a među njima i igrač pod nadimkom ‘kevsteele’. Ne bi to bilo ništa čudno da mu to nije drugi put u zadnjih 4 mjeseca.

 

 

PokerStars Sunday Million je kao i obično donio zaradu od nekoliko stotina tisuća dolara, a buy in je bio kao i svaki put $215. Ukupni nagradni fond je iznosio $1393400. 

 

Nakon desetak sati igre ispao je bubble, nekoliko sati nakon toga ostalo je najboljih 9 igrača koji su se počeli boriti za prvo mjesto. Ovako se događa svaki tjedan, te nije to ništa neobično, ništa osim jednog imena, ‘kevsteele‘. ‘kevsteele’ već ima iskustvo igranja na ovom turniru, i to na finalnom stolu, ali zna kako i pobijediti. 

 

Prije 4 mjeseca je taj isti igrač, inače Britanac, osvojio turnir na kojem je sudjelovalo 6182 igrača, naravno radilo se o Sunday Million turniru, a tada je nakon što su petorica igrača podijlili nagradu, zaradio $128800.

 

Ovoga je puta polje bilo nešto veće, pa tako i nagrada, no pobjednik je isti. ‘kevsteele‘ je ovoga puta osvojio $168800. Četiri igrača su podijelili nagradu.


Čestitamo. Možda Vas ovo natjera da zaigrate turnir s garantiranom nagradom od 10 milijuna dolara? Probajte.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *