Pages

Categories

Traži

 


Kill Everyvone

od
Lipanj 18, 2010
poker literatura
No Comment

 

Kill Everyvone je ambiciozno ostvarenje veterana u igranje pokera Lee Nelson-a te Tysen Streib-a sa dodatkom pomočnika majstora u kalkuliranju koeficjenata Kim Lee-a .

 

Ova kombinacija iskusnih i najvažnije uspječnih igrača te matematičke potkovanosti stavljaju ovu knjigu među najvrjedniju kolekciju knjiga koji prosječan igrač ima a koji teži za unaprjeđenje svoje igre do krajnjih granica. Naravno i ovdje vrjedi ona stara izreka da ni jedna knjiga nemože napraviti odličnog igrača, no u Kill everyvone početnici mogu naučiti kako postati igrač koji će dugoročno zarađivati i pobjeđivati u poker turnirima.

Ova knjiga nije za totalne početnike , večinu analiza početnik nemože u potpunosti razumjeti no knjiga je prilagođena i za nove igrače i svatko će pronači neki dio koji će mu unaprijediti igru.

U knjizi je mnogo pogleda na turnirsku poker igru koji su aktualni. Mnoge ostale poker knjige gube svoju vrjednost zato što se drže klasičnih metoda dok u Kill Everyvone su prikazani neki novi koncepti za moderne turnire u pokeru. Pregledavajući kazalo od knjige primijetiti ćete mnoge teme koje su jako bitne u turnirima i vjerujte nam svaka od njih je odlično napisana.

Naša ocjena za ovu knjigu je največa moguča zato što predstavlja moderan turnirski poker na nekom novom nivou i sa nekim novim konceptima. Možda neki djelovi knjige nisu dovoljno razrađeni ali naše mišljenje je da trenutno ne postoji knjiga koja će prosječnom igraču bolje predstaviti kako biti pobjednički igrač na turnirima u godinama koje dolaze. Zato je ova knjiga za turnirske igrače izbor broj 1.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *