Pages

Categories

Traži

 


Što Liv Boeree misli o jednoj ruci na WSOP turniru

Što Liv Boeree misli o jednoj ruci na WSOP turniru

od
Rujan 12, 2011
Novosti
No Comment

Liv Boeree je u samo tri godine uspijela zaraditi više od $2 milijuna samo od turnira, uključujući EPT San Remo Main Event titulu prošle godine, kao i pobjedu na Sunday Warmup na PokerStars sobi. Ovo je njezino razmišljanje o jednoj poker ruci koja se dogodila na ovogodišnjem World Series Of Poker $1500 No-Limit Hold’em turniru.

 

Blindovi: 100/200 ante 25

 

Akcija prije flopa i na flopu: Liv Boeree radi raise do 500 sa AQ offsuit. Igrač iza nje ju zove, kao i dealer i big blind. Flop je došao Q62 ‘šaren’ (rainbow). Big blind checkira. Liv Boeree ulaže 1300 čipova. Igrač iza nje baca karte, dealer ju zove, te nakon njega igrač na poziciji big blinda baca karte. Na turnu igraju jedan na jedan. Ovo je vrlo siguran board za value bet, no kako je Boeree odabrala koliko će uložiti.

 

”Kada napravite raise sa AQ off, i imate nekoliko igrača koji vas prate, normalno da to mrzite, ali ovo je odličan flop za mene. Nisam htjela uložiti puno da ne bi netko bacio osmice, devetke, desetke … Mislila sam da mogu uložiti pola pota, ali i da mogu dobiti dosta čipova od igrača na ovom flopu.”

 

Akcija na turnu: Na turnu je došla 6. Oboje igrača su napravili check. Sada je pitanje zašto je Liv Boeree checkirala.

 

”Pokušala sam odlučiti da li je šestica jedna od karata koju je moj protivnik držao. Kada je karta izašla on se dosta tresao. Izgledao je kao netko tko vam pokazuje sve ‘tellove’. Izgledao je veoma sretan zbog te šestice. Bilo je moguće da drži u ruci 56 ili 67, ali nisam mislila da bi zvao onako veliki bet na flopu. Mislila sam da imam najjaču ruku, pogotovo nakon što je on napravio check odmah iza mene. Bila sam sigurna da ima srednji par ili lošiju damu s kojom je htio kontrolirati pot da ne bude prevelik.”

 

Akcija na riveru: Na riveru je došla 2. Na stolu su stajale ove karte: Q6262. Boeree je uložila 2000, a njen protivnik je zvao.

 

”Uložila sam dosta puno, a kad je on samo zvao bila sam sigurna da imam najjaču ruku. On je pokazao 56. Imao je full. Rekao je:”Nisam mislio da postoji neki preveliki razlog da napravim raise jer me ne bi zvala da sam išao all in.” Da li bi Boeree bacila karte da je njezin suparnik išao all in? ”Da je on išao all in bilo bi mi to zaista očajnički. Naravno, ja bih foldala. Gledajući unatrag, to zapravo i je bet-fold situacija jer mislim da on to ne bi napravio sa kartama lošijim od AQ.”

 

Profesionalci dosta pričaju o lošijim igračima na manjim buy in levelima. Koji savjet može Boeree dati?

 

”Ukoliko imate dobru ruku, uložite pola pota. To je moj najbolji savjet. Nadaj se da ćeš dobiti dobru ruku i uloži pola pota, jer obično igrači ne foldaju na takvim turnirima.”

 

Želite li igrati kao i Liv, posjetite Poker Stars web stranicu i zaigrajte s puno loših igrača, ali i nekim od najboljih na svijetu. Iskoristite bonud od 100% do 600€ na prvu uplatuOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *