Pages

Categories

Traži

 


Matt Juttlestad osvojio WPT naslov

Matt Juttlestad osvojio WPT naslov

od
Veljača 15, 2012
Novosti
No Comment

World Poker TourDok se većina studenata bori za upis na fakultet, sigurno razmišljaju o tome kako će platiti sve troškove. Matt Juttelstad o tome ne mora više brinuti. Nakon što je osvojio WPT Seminole Hard Rock Lucky Hearts Poker Open, iako je većina očekivala prvu pobjedu jedne žene na WPT turniru.

 

 

Juttelstad je odigrao svoj prvi turnir nakon dugačke pauze od pokera. Prvog dana turnira, odnosno Day 1A je ispao, ali je odlučio ponovno ući u Day 1B. Ispalo je to kao najbolja odluka koju je donio u životu.

 

Izbacio je Keith Ferrera sa 99 protiv QJ, a nakon toga je izbacio i Uri Kadosh sa AJ protiv J8, te je došao u Heads Up borbu protiv Gigi Gagne, jedine ženske predstavnice na finalnom stolu.

 

Gagne je imala šansu postati prva ženska igračica koja će osvojiti WPT titulu. Borba je trajala 30-ak ruku, a onda je došla neizbježna situacija, skala protiv skale. Gagne je imala 4T, a na stolu su bile 1235, te je gurnula all in, no dočekalo ju je ono najgore, njen protivnik je u ruci držao 46. Na rveru je došla 8 što nije pomoglo Gagne da podijele pot.

 

Juttelstad je osvojio turnir, ali ne samo što ga je osvojio, već je uspio spriječiti Gagne da postane prva ženska pobjednica WPT turnira. Ovo je već drugi put ove sezone da je žena izgubila u finalu WPT turnira.

 

Na turniru je sudjelovalo 295 igrača, dok kojih je 40-ak ponovno ušlo. Ukupna nagrada je bila više od $950 000.

 

Konačni poredak:

 

1st: Matt Juttelstad – $268,444
2nd: Gigi Gagne – $158,194
3rd: Uri Kadosh – $105,463
4th: Sharon Levin – $73,344
5th: Todd Jacobson – $54,649
6th: Keith Ferrera – $42,185Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *