Pages

Categories

Traži

 


Michael Gallagher u zatvoru

Michael Gallagher u zatvoru

od
Listopad 17, 2011
Novosti
No Comment

Michael Gallagher završio je iza rešetaka na 3 mjeseca nakon što je prošli mjesec poslao prijeteći mail da će ubiti osoblje jedne online poker sobe. Iako je bio pijan, osoblje ga je prijavilo policiji, a sudac ga osudio na 3 mjeseca zatvora.

 

Michael Gallagher iz Redcara, prije nešto više od mjesec dana izgubio je 30-ak tisuća dolara na neimenovanoj poker sobi. Nakon gubitka, poslao je mail osoblju te poker sobe u kojem je prijetio da će ih ubiti. Iako se vrlo brzo ispričao, osoblje ga je tužilo za prijetnju ubojstvom.

 

Izgubio je 30-ak tisuća dolara, a tražio je da mu isplate $50000 kako bi pokrio troškove gubitka, te ako mu ne isplate da će posjetiti njihovo središte i sa pumpericom ubiti što je više ljudi moguće. Naravno da je to najcrnji scenariji koji se može odviti, te su službene osobe prijetnju brzo prijavili policiji.

 

Mail je izgledao nekako ovako: 

 

”I hope you take me seriously because I swear to God I’m going to do it. I will have my vengeance. I have planned this for six months. It’s what makes me sleep a night.” 
“Drifting off to sleep, thinking about what I am going to do, knowing full well that the butchering I do will get you exposed for what you are… I will gladly take a life sentence for that. Believe me, it will be my finest hour… $50,000 in my account, or believe me, you will all be dead.”

 

Gallagher je slijedećeg dana poslao mail u kojem se ispričava, te da nije imao namjeru napraviti ništa loše niti jednom članu te poker sobe.  Kada su ga uhitili prvo su ga tužili za iznudu no to je odbijenu, te je optužen za elektroničku prijetnju, te mu niti to što je bio pod utjecajem alkohola nisu priznali kao olakotnu okolnost.

 

Nemojte igrati poker pijani, i nemojte igrati s novcem koji niste spremni izgubiti. Poštujte bankroll management.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *