Pages

Categories

Traži

 


Na koje igrače obratiti pozornost u novoj godini? 2. dio

Na koje igrače obratiti pozornost u novoj godini? 2. dio

od
Prosinac 23, 2011
Novosti
No Comment

Jučer smo rekli nešto o igračima na koje treba obratiti pozornost u novoj, nadamo se svima dobroj, godini. U ovom članku ćemo samo nastaviti s listom i donijeti još neka imena za koja ste, neki čuli, a neki ne, ali smo sigurno da će ostaviti duboki trag, po dosadašnjim rezultatima.

 

 

Scott Shelley je drugi igrač PKR Pro tima na ovoj listi, prvi je Vladimir Geshkenbein kojeg smo spomenuli u prvom članku. Shelley je vlasnik jedne WSOP narukvice. Osvojio ju je u Europi 2010 godine. Još nije uspio napraviti veliki korak, ali razlog tome je što ne igra puno turnira. Mislim da bi se to u 2012 godini moglo promijeniti. U karijeri je zaradio $275000.

 

Christian Harder je jedan od boljih online igrača, ali je napravio korak naprijed i sad je dobar live poker igrač, odnosno turnirski igrač. 2009 godine, Harder je završio 4. na WPT Championship turniru, te je osvojio Bellagio Cup. 2010 je ušao u novce sedam puta na WSOP serijalu, te je osvojio 4. mjesto na $3000 Pot Limit Omaha turniru 2011 godine, i drugo mjesto na WPT Foxwood Main Eventu. U karijeri je zaradio $2.2 milijuna.

 

Matt Glantz igra jako puno, i jako dobro, ali nažalost nema toliko puno dobrih rezultata. Najveći uspjeh mu dolazi iz 2009 kada je na EPT London High Roller turniru osvojio prvo mjesto. Igra finalni stol za finalnim stolom, i samo je vrijeme to koje će ga gurnuti u visine. U karijeri je zaradio $4 milijuna.

 

Davids Sands je jedan od najboljih online igrača. Live turnire igra samo 2 godine i već je napravio impresivnu karijeru. na WSOP Main Eventu 2011 završio je na 30. mjestu, a na ostalim turnirima ostavio je zapažene rezultate. U 2012 se očekuje da će on napraviti najveći korak u live poker svijetu. U karijeri je zaradio $1.9 milijuna.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *