Pages

Categories

Traži

 


Na koje igrače obratiti pozornost u novoj godini?

od
Prosinac 22, 2011
Novosti
No Comment

2011 godina bila je veoma uzbudljiva što se pokera tiče. Bilo je raznih afera, novih pobjednika, novih turnira. Ono što s nestrpljenjem očekujemo jesu nova lica u poker svijetu, a ove godine smo ih nekoliko upoznali te ćemo neke od njih pratiti kroz cijelu 2012 godinu, ali očekujemo još puno novih lica koja će preokrenuti poker svijet.

 

 

Steve O’Dwyer je 2011 godinu odigrao fenomenalno. Završio je drugi na European Poker Touru u World Poker Touru, a osvojio je impresivnih $1.4 milijun. Njegova karijera je počela nakon što se pojavio na EPT turniru. Očekujemo isto, ako ne i više od njega u 2012 godine. U karijeri je zaradio preko $2 milijuna samo od turnira uživo.

 

Andrew Lichtenberger je jedan od najpoznatijih online poker igrača. Njegov online nadimak je ‘LuckyChewy’. Zadnjih nekoliko godina Andrew sve više igra live turnire, a osvojio je dva velika turnira. U 2011 godini završio je drugi na Epic Poker Legaue Main Eventu, 4. na WPT Five Diamonds, a osvojio je EPT Barcelona heads up side event. U karijeri je od turnira uživo zaradio $2.2 milijuna.

 

Vladimir Geshkenbein poznat je online zajednici već neko vrijeme. Osvojio je EPT Snowfest, APT Macau High Roller gdje je pobijedio Johnny Chana u heads up dvoboju. Na World Series Of Poker Main Eventu došao je dosta duboko. Zavriš ga je na 106 mjestu. Mlad je, ambiciozan i voli igrati poker. Zaradio je $1 milijun od live turnira.

 

Matt Stout igra turnire od 2006 godine. Postao je Lock Poker Pro igrač. Završio je 3. na WPT Championship turnir, te osvojio WSOP Circuit. Igrao je na WSOP i WPT turnirima. U karijeri je zaradio $1.3 milijuna,

 

Taylor Paur je kandidat za online igrača godine. Napravio je promjenu na live poker 2010 godine, ali je 2011 na WSOP pokazao da je sposoban igrati i online i live. Ušao je u novce šest puta, pet puta na WSOP i jednom na WSOPE turnirima, a u to uključujemo i dva finalna stola. U karijeri je od live turnira zaradio $361000.

 

Biti će još igrača na koje treba obratiti pozornost, a do tada nas pratite i ostavljajte komentare.

 

{jcomments on}

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *