Pages

Categories

Traži

 


Nakon WPT turnira, krenuo EPT Prag

Nakon WPT turnira, krenuo EPT Prag

od
Prosinac 8, 2011
Novosti
No Comment

Samo nekoliko dana nakon što je završio najveći poker turnir u Europi, bar što se WPT serijala tiče, u Pragu se održava EPT turnir, a broj igrača koji su se prijavili je 722. Veoma velika brojka donijela je nagradni fond do 3.5 milijuna eura, a 775000 € će dobiti pobjednik. Tko je imao priliku zaigrati na ovom turniru, zaista je sretnik.

 

 

European Poker Tour srušio je rekord Praga. Zadnji rekord po broju igrača postavljen je prije 8 godina. Ovo je ujedno i najveći poker turnir održan u Češkoj. Vjerojatno to što je Čeh bio u Heads Up dvoboju na WSOP Main Eventu, utjecalo je na mnoge igrače diljem Češke.

 

772 igrača počelo je European Poker Tour Prag, a danas ih je ostalo još samo 135. Neki od poznatih igrača koji su počeli turnir su Bertrand “ElkY” Grospellier, Liv Boeree, Jonathan Duhamel, Gus Hansen, Kevin MacPhee, Lex Veldhuis, William Thorson, Martin Jacobson i Eugene Katchalov.

 

Trenutno na čelu poretka je jedan rus, Garri Tevosov sa 764000 čipova. Od poznatih igrača ostali su još Rupert Elder, Chris Moorman, Liv Boeree. 103 igrača ulaze u novce, tako da će 21 igrač otići razočaran i reći će da im je sve ovo bilo veliko iskustvo. Minimalno će svaki igrač koji uđe u novce dobiti 7500€.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *