Pages

Categories

Traži

 


‘nanonoko’ postavlja Guinnessov rekord

od
Prosinac 14, 2011
Novosti
No Comment

Legenda online pokera, Randy Lew, poznatiji kao ‘nanonoko’ pokušati će postati Guinnessov Svjetski rekorder u siječnju 2012 godine ,a PokerStars turniru Caribbean Adventure. Jedini problem je taj što nema ideju kakav rekord želi postaviti. Ovdje uskače poker zajednica koja će mu pomoći u tome.

 

PokerStars VIP Manager postao je na forumu pitanje za ideju oko svjetskog rekorda. Postoje dva kriterija za sam rekord. Prvo je da mora biti autentično iz poker svijeta na online pokeru i drugo je da mora biti jednostavan za razumjeti ljudima koji nisu toliko upoznati s pokerom.

 

Bertrand “ElkY” Grospelier je nedavno postavio rekord za najviše odigranih poker stolova u sat vremena, gdje je odigrao 62 Sit And Go turnira i pritom ostvario profit. Stvar je u tome što ime ovog rekorda nije točno s obzirom na to što je Elky napravio jer sam naziv, ‘Najviše Sit And Go turnira u jednom satu’ ne znači ništa osobi koja ne poznaje poker, a nigdje se niti ne spominje zarada. Kada ljudi vide naslov’ Najduža kosa na svijetu’ ili ‘Najviše uzastopnih preskoka užeta’, odmah znaju o čemu se radi.

 

PokerStars će nagraditi osobu koja da dobar prijedlog sa $215 ulaznicom na Sunday Million turnir.

 

PokerStars Caribbean Adventure je dio European Poker Toura i jedan je od najpopularnijih turnira svake godine. Ulaz na Main Event iznosi $10 000 + $300, što garantira odličnu zabavu i puno igrača.

 

Randy Lew je jedan od najuspješnijih online igrača već nekoliko godina. On je član Team PokerStars Online i uspio je dobiti Supernova Elite 4 godine za redom. Postigao je to igrajući 24 stola istovremeno na srednjim blindovima, obično ne većim od $5/$10. Ove godine nije mogao doći do tog statusa zbog Crnog Petka. Nedavno se preselio u Kanadu i sad od tamo igra.

 

Osvojio je preko $2.3 milijuna i odigrao 5 milijardi ruku od 2008 godine.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *