Pages

Categories

Traži

 


National HU Poker Championship neće se održati ovu godinu

od
Listopad 15, 2011
Novosti
No Comment

NBC je potvrdio kako se ove godine neće održati National Heads Up Poker Championship. To znači da će Erik Seidel moći zadržati titulu jednu godinu više, što i nije loše za njega. Ovo je trebala biti osma sezona ovog prestižnog televizijskog turnira, no morati ćemo pričekati još koju godinu za nastavak.

 

NBC-ev direktor komunikacija, Adam Freifeld, je rekao da će raditi na poboljšanju pokera u budućnosti, ali i samog programa pokera kao igre. Vjeruje se da će se NBC Heads Up turnir vratiti 2012 godine.

 

NBC National Heads-Up Poker Championships je donio poker na male ekrane. Prikupili su svake godine najboljih 64 igrača iz cijelog svijeta. Nisu svi bili najbolji jer su tu došli i neki kvalifikanti, ali može se reći da je to najveći skup najboljih poker igrača koji su imali svoje vrijeme na televiziji u istom trenutku.

 

Vjerojatno su odustali od ovogodišnjeg programa zbog Crnog Petka i manjak sponzorstva, ali i zbog same činjenice da je od ‘Petka’ jako malo televizijskog pokera. FullTilt i PokerStars su bili najveći sudionici u svim televizijskim turnirima, pa tako i u Heads Up Championshipu. Za novu 2012 godinu trebati će naći nove sponzore.

 

Kako je Phil Hellmuth u dobroj formi ove godine, moramo reći kako je baš on osvojio prvi National Heads Up Poker Championship.

 

Prijašnji pobjednici:

 

2005 – Hellmuth

2006 – Forrest

2007 – Wasicka

2008 – Ferguson

2009 – Seed

2010 – Duke

2011 – SeidelOdgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *