Pages

Categories

Traži

 


Negreanu opet kritizira

Negreanu opet kritizira

od
Listopad 12, 2011
Novosti
No Comment

Daniel Negreanu kritizirao je odluku da se Annie Duke postavi na listu nominiranih za ulazak u kuću slavnih. Negreanu nije zadovoljan izborom koji su ljudi napravili te je vrlo jasno rekao svoje mišljenje. Već smo u prošlom članku pisali o tome kako je Daniel Negreanu nezadovoljan nekim stvarima u pokeru.

‘Zašto je ona nominirana? Jer je pokrala ljude na UB poker sobi? Jer duguje Russu Hamiltonu novce koje nikad neće vratiti? Za krađu novaca ljudima na poker stolovima?’, rekao je bjesni Negreanu.

 

‘Prezentirala je poker na najgori mogući način i pokazala ga u najgorem svijetlu. Ako je zbog svega toga nominirana onda je to u redu’, dodao je.

 

‘Ona bi trebala ući u kuću srama a ne u kuću slavnih.’

 

Negreanu i Duke se već duže vrijeme ne vole i izbjegavaju se. Duke nije zvala Negreanua na neke turnire koje je ona organizirala, kao niti na high stakes igru, a za uzvrat je Negreanu popljuvao njezine turnire.

 

Lederer, Annien brat, također je 2002 godine u nekoliko navrata optužio Negreanua da je vrijeđao njegovu sestru. 

 

‘Cijela obitelj Lederer bi trebala ući u kuću srama,’ rekao je Daniel Negreanu.

 

Negreanu je bio nominiran 2009 i 2010 godine za ulazak u kuću slavnih, no ove godine nije zbog novih pravila. Svaki nominirani mora imati minimalno 40 godina. Možda ga je i to malo pogodilo, ali znamo da je Negreanu govorio loše stvari o Tiltu još prije Crnog Petka, tako da vjerujemo da dobro govori.

 

Uz Daniela možete igrati na PokerStars sobi. Na prvu uplatu dobiti ćete $600 bonusa.

 

Napišite svoja mišljenja u komentarima.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *