Pages

Categories

Traži

 


Nijemci osvojili IFP Nations Cup

od
Studeni 19, 2011
Novosti
No Comment

Bilo je ovo nekoliko odličnih tjedana za Njemačku poker scenu. Pius Heinz je osvojio WSOP Main Event, a nakon toga, još vrući od tog događaja, Nijemci su osvojili svoj prvi IFP Duplicate Poker Nations Cup timski turnir.

 

 

Njemačka poker scena je u transu, još im samo fali neki WPT ili EPT naslov da zaokruže ovu godinu. Igrači koji su igrali na IFP Cupu, vođeni sa Stephanom Kalhammerom su Sebastian Ruthenberg, Moritz Kranich i Tobias Reinkemeier. Pobijedili su preostalih 11 timova kako bi osvojili titulu. Za osvajanje im je bilo potrebno dva dana igre.

 

Svaka momčad se natjecala sa 72 Cuplicate Poker ruke dok Nijemci nisu pobijedili sa 24 poena. Iza njih je bio Brazi i Francuska sa 22 poena, Zynga sa 20 i Nizozemska i Španjolska sa 19.

 

Londonski Country Hall će biti poprište i slijedećeg događaja koji se igra za nekoliko sati. 130 igrača zaigrati će turnir s pozivnicom. Igrati će te Texas Hold’em, a nagrada je $500 000. Neki od poznatih igrača biti će Mike Sexton, Barry Greenstein, Gus Hansen, Sam Trickett, David Benyamine, Vanessa Selbst, Vicky Coren i Pius Heinz.

 

Pratite nas i saznajte tko je uzeo glavnu nagradu, te još jednom čestitke Nijemcima.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *