Pages

Categories

Traži

 


Ništa novo za finalista WSOP Main Eventa

Ništa novo za finalista WSOP Main Eventa

od
Listopad 1, 2011
Novosti
No Comment

Gotovo svake godine finalist World Series Of Poker Main Eventa, dok se priprema za svoj finalni stol, završi na nekom od jačih turnira među prvih 9, ili čak osvoji taj turnir. Prije nekoliko dana je Matt Giannetti osvojio World Poker Tour Malta, a serija dobrih rezultata za finaliste najprestižnijeg poker natjecanja krenula je 2008 godine.

 

Teško je reći da li je sreća što je netko došao do finalnog stola na WSOP Main Eventu, ali za neke igrače kao što je Ivan Demidov ili Matt Giannetti, sa sigurnošću možemo reći da je sreća odigrala malu ulogu. Možda se preko ljeta i nisu pretjerano pripremali za WSOP, ali kad su već došli na finalni stol onda su se počeli pripremati i odlaziti na pripremne turnire i vračati se sa njih još bogatiji.

Još otkada je Ivan Demidov došao do finalnog stola World Series of Poker Europe iste godine kada i do finalnog stola WSOP turnira, krenula je era igrača koji ostvaruju dobre rezultate, odnosno rade dobre pripreme.

 

Matthew Jarvis je osvojio $1000 Side Event Festa Al Lago i završio drugi na $500 PLHE/PLO na turniru West Coast Poker Championship, te je zaradio $80000 prije nego što je zaigrao na finalnom stolu WSOP Main Eventa.

 

John Dolan je završio drugi na 2010 World Poker Finalu i osvojio $45000.

 

Joseph Cheong je na EPT London High Rolleru 2010 završio na drugom mjestu i uzeo 162280 funti, ali je i osvojio $5000 Festa Al Lago za $140000.

 

Kevin Schaffel je završio na drugom mjestu 2009 godine na Legends of Poker turniru i osvojio $471670.

 

James Akenhead i Antoine Saout su došli do finalnog stola na WSOPE Main Eventu prije nego što su odigrali finalni stol na WSOP Main Eventu. 

 

To su dokazi da se u poker svijetu puno radi i vježba, a pripreme sigurno nisu lagane no to ipak ne znači da će Matt Giannetti osvojiti Main Event. Ostali igrači koji će nastupiti protiv njega sigurno prolaze pripreme, neki slične neki drugačije, ali biti će jako zanimljivo pratiti finalni stol.

 

Neki od igrača na finalnom stolu su iskusniji, a nekima je ovo prvi finalni na nekom većem turniru. Neki su došli bogati na finalni stol, a neki su dobili od sponzora veliku količinu novaca. Svaki igrač s obzirom na svoje iskustvo se priprema za finalni stol, ali svaki igrač koji je došao na finalni stol mora uložiti dio zarade na učenje, vježbanje i zapošljavanje trenera koji će ga naučiti još pokojem triku.

 

U Europi se održavaju odlični turniri koji omogućavaju igračima dobar trening, a igrači koji grindaju u online pokeru trebali bi se toga držati i nastaviti grindati i gledati što veći broj trening videa.

 

Preuzmite PokerStars i grindajte. Ostvarite pravo na $600 bonusa na pravu uplatu i kvalificirajte se za neki od največih poker turnira u Europi ili svijetu.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *