Pages

Categories

Traži

 


Novi raspored finalnog stola WSOP turnira

Novi raspored finalnog stola WSOP turnira

od
Listopad 19, 2011
Novosti
No Comment

Došlo je do male promjene na finalnom stolu World Series Of Poker turnira. Najboljih devet koji su ovog ljeta osigurali finalni stol krenuti će dan ranije od planiranog, i to sve kako bi ESPN mogao lakše pratiti događanja. ESPN će uživo prenositi finalni stol pa bi zbog toga trebalo napraviti neke preinake što su organizatori i učinili.

 

Originalni raspored finalnog stola trebao se odvijati od 5.11 do 7.11, a sada će sve biti pomaknuti jedan dan unazad. Još jedna novost koju su organizatori napravili je ta da nakon dana odmora neće doći najbolja dvojica na stol, već najbolja trojica. 

 

Dok se na WSOP traži pobjednik, ESPN razmišlja kako poboljšati poker streaming live turnira.

 

ESPN je u suradnji s organizatorima napravio neke preinake jer ljudi diljem svijeta očekuju dobar live prijenos, a poker se sve više okreće tom smjeru, da postane što bolje praćen ‘sport’. 

 

ESPN će pokazivati karte igrača te će gledatelji pred malim ekranima moći slušati komentatore i njihove pretpostavke oko igre pojedinih igrača. Naravno da se prijenos neće odvijati u živo, već će kasniti 30 minuta. 

 

Kao sukomentatore možemo očekivati Phila Hellmutha, Esfandiaria ili nekog od poznatih poker igrača.

 

Ove godine ESPN je pratio 3 eventa uživo, a to su bili Heads-Up mečevi legendi, No-Limit Heads-Up turnir i Poker Players Championship, što je pomak u odnosu na prošlu godinu gdje su pratili samo 2 turnira. Svake godine ESPN radi sve bolji live streaming i trude se biti što bolje upućeni u samu igru i u to što igrači voli, te im zajedno sa organizatorima turnira nude najbolje moguće uvjete za igru, a da gledaoci pred malim ekranima ne budu zakinuti za akciju.

 

Strpimo se još malo jer u 11. mjesecu dolazi prava akcija na naše male ekrane, finalni stol World Series Of Poker turnira.

 Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *